Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 31. 12. 2019.

| Društvo

Rebić: "Malčanski berberin" dugo planirao otmicu, ne stajemo dok ga ne uhapsimo

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
OMK_9864
Rebić uverava građane da će otmičar brzo biti pronađen i da imaju poverenje u svoju policiju; foto: MUP

Ubeđen je direktor policije Vladimir Rebić da će vrlo brzo pronaći Ninoslava Jovanovića, otmičara devojčice Monike Karimanović koja je sada na sigurnom. Potraga ne prestaje ni zbog novogodišnjih praznika i dočeka koji će policajci provesti na terenu, tvrdi Rebić, a napominje i da je neistina da je policija nesposobna da pronađe jednog čoveka, već da je problem u tome što je otmica mesecima planirana.

Potraga za "Malčanskim berberinom" i dalje traje i poslednje informacije su da se traga za njim u rodnoj Malči. Devojčica je pronađena pre dva dana i na sigurnom će provesti praznike, ali je policija i dalje na terenu i danas ih je obišao direktor policije Vladimir Rebić. OMK_9881 Rebić uverava građane da će otmičar brzo biti pronađen i da imaju poverenje u svoju policiju; foto: MUP

Ovi ljudi neće dočekati Novu godinu sa svojim porodicama, jer je prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova pronalazak Ninoslava Jovanovića i njegovo privođenje pravdi - rekao je Rebić prilikom posete policijskih službenika u selu Oreovac.

Rebića i kao direktora i kao čoveka, kako su saopštili iz MUP-a, pogađaju negativni komentari, poput onih da je policija nesposobna da za kratko vreme uhvati jednog čoveka. Tvrdi da je otežavajuća okolnost što je Jovanović otmicu mesecima planirao. OMK_9854 Rebić uverava građane da će otmičar brzo biti pronađen i da imaju poverenje u svoju policiju; foto: MUP

Mi smo već nakon tri dana znali da je on mesecima unazad pripremao ovu otmicu - dodao je Rebić.

Rekao je i da nije tačno da se otmičar slobodno kreće selima, da krade po kućama i uzima hranu. Tvrdi da on ima pripremljene lokacije na kojima se krije, a beži samo kada je vidljivost smanjena. Takođe je uveren da će ga vrlo brzo pronaći, te da građani mogu da imaju poverenje u svoju policiju.

Podsetimo, 12-godišnjakinja je nestala 20. decembra, a nekoliko dana nakon toga policija je i zvanično saopštila da je osumnjičeni za njenu otmicu “Malčanski berberin”. Prvi tragovi nađeni su baš u ataru Malče, a potraga je policajce, kojima su se pridružili lovci, građani, ali i Vojska i BIA vodila čak do knjaževačkih sela. Monika je u nedelju uveče pronađena u Pasjači, rodnom selu majke “Malčanskog berberina”, a pronašao ju je Nišlija Emil Živić u čijoj vikendici je otmičar krio devojčicu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Miloš

    00:02 // 2. 1. 2020.

    Pu bre majku mu, izgleda da taj obruč koji se steže ima prečnik omanje galaksije..

  • Metaxa 1888

    19:53 // 1. 1. 2020.

    Ne mogu da verujem da 600 policajaca traze Berberina a da 5000 policajaca cuva paradu ponosa. Bruka i sramota.

  • Aba

    13:51 // 1. 1. 2020.

    E Taj vam je odrzao lekciju is psihotaktike ...slabi ste....ometaju vas te svinjske dache po selima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prvo ih oterao a sad im daje subvencije.

Vojin Ivanović Čitalac

Tekst: Prihode "Konstantinu Velikom" donosiće kargo saobraćaj, Vučić najavio i logistički centar u Nišu

Pronađite nas na: