Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:29, 20. 2. 2015.

| Društvo

"Red star" koktel specijalno za "Zvezdine" košarkaše

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
sanja-03

Zdrave napitke od voćnih sokova i sirupa, koji zbog hranljivosti pre svega pogoduju sportistima, napravili su đaci niške Ugostiteljko-turističke škole, a priliku da probaju specijalni "Red star" koktel imala su trojica košarkaša "Crvene zvezde" koja su posetila školu.

Uz sok od limuna, aloje vere i sirupa od jagode, ovaj zdravi napitak čini i sok od crne ribizle. sanja "Zvezdini" košarkaši asistirali đacima u bacanju trojki

Crna ribizla je korisna za zdravlje, blagotvorna za organizam, puna je vitamina C, pa se zato nalazi u našem našem koktelu za sportiste - kažu drugovi iz IV/3 Katarina Arsić i Milan Tonić.   

Košarkaši su se ubrzo posle degustacije pozdravili sa đacima uz objašnjenje da ih čeka naporan dan pred večerašnju utakmicu sa niškim Konstantinom na Kupu Radivoja Koraća, pa su učenici ostale koktele posluživali drugim gostima. 

Zdravu ishranu promovisali su i ostalim vrstama koktela: "virgin mojito", "banana cafe", "tropico", "oaza" i "lepi Zoki", nazvan prema njihovom bivšem razrednom.

sanja-02 Pobednik takmičenja bavi se košarkom 11 godinaNapici su poslužili kao dobro osveženje nakon đačkog takmičenja u bacanju trojki u fiskulturnoj sali škole.

Najbolji u tome bio je Aleksa Stanić iz odeljenja IV/6 koji je sa 4 pogotka od 9 pokušaja bio najbolji među šestoricom drugova.

Iako se košarkom bavim već 11 godina, jako mi znači ovo iskustvo i to što sam upoznao ove asove - kaže Aleksa.

Đacima koji se bave sportom Marko Tejić je u sali poručio da je za uspeh neophodan rad i mnogo truda, a zatim su se on i saigrači slikali sa đacima i davali im autograme. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Laki

    19:26 // 23. 2. 2015.

    Kao učenik škole mogu da kažem da je ovo VRHUNSKI POTEZ! Inače škola je dogovorila sa FK RADNIČKI da možemo da idemo na svaku njihovu utakmicu BESPLATNO! Svaka čast školi i ponosan sam na svoju školu!

  • shaft

    18:58 // 20. 2. 2015.

    kad konstantin ode u beograd ima ponizavajuci status.uvlacite se kvazi beogradjanima jer ste marginalni provincijalci!

    • ШаЛу На СтРаНу

      01:23 // 21. 2. 2015.

      Потпуно тако. Уопште не разумем овакав један потез поменуте школе. Али зато смо и ту где јесмо, јер своје не ценимо а увек нам је туђе слађе. Добро је што нас ипак има који мислимо својом главом.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: