Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 28. 9. 2018.

| Društvo

Reka autobusa i natpis "Dobro došao predsedniče" dočekali Vučića [foto]

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
natpis
Iznad Suvog Dola zora sviće "dobro došao, predsedniče"; foto: V. M.

Više hiljada građana okupilo se ispred fabrike Cumtobel u Nišu koju će uskoro otvoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić koga dočekuje i veliki natpis "Dobro došao predsedniče". Ljudi pristižu u kolonama, a na parkingu ispred nekadašnje EI parkirani su autobusi sa tablicama iz brojnih gradova, kao i neka službena vozila opština i javnih preduzeća.

vucic-cumtobel Lik predsednika i na majicama; foto: V. M.Sudeći po tabilcama, da dočekaju predsednika građani su putovali iz Vranja, Prokuplja, Paraćina, Negotina, Zaječara, Babušnice, Pirota, Kruševca, Aleksinca i drugih gradova. Saobraćaj od centra Niša ka Niškoj Banji gust je zbog kolone autobusa i vozila, pa je neophodna i kontrola policije.

Da bi pokazali dobrodošlicu Vučiću njegovi simpatizeri su, osim natpisa, poneli i transparente, a ima i onih koji nose majce sa likom predsednika.

vucic-cumtobel4foto-V.M "Spontano" okupljanje; foto: V. M. Očekuje se da će se, pre same ceremonije otvaranja fabrike, predsednik Srbije obratiti okupljenim građanima.

Inače, desetak zaposlenih iz različitih gradskih opština, javnih preduzeća, Gradske uprave, pa čak i zdravstvenih ustanova javilo je redakciji Južnih vesti tvrdeći da im je iz rukovodstva naloženo da idu na otvaranje fabrike Cumtobel. Kako su kazali, zaposleni će biti prebrojavani po spiskovima koji se prave u svakom kolektivu, a organizovani autobusi kreću ka Suvom Dolu oko podneva.

Javilo se i nekoliko nastavnika iz niških škola koji tvrde da se od njih traži da ne idu nastavu, već da odu do fabrike Cumtobel.

Podsetimo, Vučić je u Nišu jer će danas otvoriti austrijsku fabriku Cumtobel, a sutra je planirano otvaranje fabrike IMI.

docek Na dočeku i visoki funkcioner niškog SNS i portparol Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković; foto: S. M.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mladjan

    21:25 // 28. 9. 2018.

    Neke zemlje u svetu su mnogo puta pogodjene prirodnim katastrofama, zemljotresom ili uraganom, pa su se oporavile. I pored toga su imali vise srece od nas, nas je pogodila natprirodna katastrofa u obliku AV i tu oporavka nema.

  • Nislija

    20:19 // 28. 9. 2018.

    Gledam slike, citam tekst.
    Kao u filmu "Tri karte za Holivud"

    • Ziva istina

      01:18 // 29. 9. 2018.

      Upravo sam i ja to danas kazala... Ziva istina. Drago mi je da jos neko primecuje.

  • Mićko

    19:34 // 28. 9. 2018.

    Niš je bio prepun botova i drotova.Pardon,sendvič meraklija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: