Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:11, 12. 1. 2024.

| Društvo

Rekonstrukcija Tasine u Nišu: stanarima "svega preko glave"

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Učitelj Tasa (4)
Nakon pola godina ulica i dalje zatvorena za saobraćaj; foto: Sir Kliktalo od Fotolenda

Prašina, blato nakon kiša i zatvoren saobraćaj zbog radova koji ni nakon 6 meseci nisu završeni, svakodnevica su stanovnika 100 metara duge Učitelj Tasine ulice u centru Niša. Kada govore o višemesečnim radovima u ulici građani su saglasni - “svega im je preko glave”.

Učitelj Tasa (1) Nakon pola godina ulica i dalje zatvorena za saobraćaj; foto: Sir Kliktalo od Fotolenda Osim jednog dela na kraju ulice koji je prohodan, ulica je i dalje zatvorena, ističu stanari Učitelj Tasine i dodaju da ne dele optimizam da će uskoro profunkcionisati i ostatak ove jednosmerne ulice.

Nemamo nikakve informacije, ali srećom moja porodica ne zavisi u potpunosti od te ulice, ali zbog toga što je ulica zatvorena kretanje je dosta ograničeno i komplikovano - započinje Nišlijka.

Učitelj Tasa Nakon pola godina ulica i dalje zatvorena za saobraćaj; foto: Sir Kliktalo od Fotolenda Ona ističe i to da do pre svega nekoliko dana nisu mogli da izađu automobilom iz dvorišta sa strane Učitelj Tase, ali dodaje da je to sada moguće na jednom delu ulice, ali da moraju da voze po pesku, koji se nakon kiša pretvara u blato.

Komšijama koji žive u Učitelj Tasinoj ulici i kojima je izlaz iz zgrade tu, kao i garaža je svega preko glave - zaključuje sugrađanka.

Podsetimo, zbog intervencija na vodovodnoj mreži koja je započeta početkom novembra prošle godine, stanari Učitelj Tasine ulice svedočili su da je rupa “samo zatrpana” nakon radova, te da je nakon toga u nju upao automobil.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Svetislav Fićfirić

    08:29 // 15. 1. 2024.

    Izgleda se gradi metro linija Marger - OŠ Učitelj Tasa.

  • nikola

    21:01 // 13. 1. 2024.

    Ljudi, vama sve smeta. Pa treba vas ostaviti nekad da zivite kao stoke u rupama i štroki. Nikad vam se nista ne moze ugoditi.

  • Pekson

    13:26 // 13. 1. 2024.

    Kvalitet radova KATASTROFALAN!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: