Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 18. 6. 2015.

| Društvo

Rekonstrukcija Ulice Dragiše Cvetkovića u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
d.c.
Počela rekonstrukcija; foto: JV

Radnici preduzeća “Trace PZP Niš” skinuli su asfalt u jednom delu Ulice Dragiše Cvetkovića u opštini Medijana, a ona bi u narednom periodu, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada trebalo da bude rekontruisana u potpunosti.

Ova ulica koju starije Nišlije nazivaju i Božidar Adžije, jedna je od dužih ulica u Nišu i jednim delom ide paralelno sa Bulevarom Nemanjića.

Njena rekonstrukcija najavljivana je još pre 2 godine kada je Ministarstvo regionalnog razvoja izdvojilo 120 miliona dinara za obnovu nekoliko niških ulica.

d.c2 Skinut asfalt; foto: JVDragan Dimitrijević iz Direkcije za izgradnju grada kaže da će se “u paketu” sa pomenutom ulicom raditi i ulice Koste Stamenkovića i Svetozara Markovića i da će za to biti izdvojeno oko 60 miliona dinara.

Radićemo zamenu asfaltnog sloja. Uputili smo i dopis svim javnim preduzećima ako je potrebno nešto odraditi iz njihovog resora, da li je reč o vodovodu ili kanalizaciji, telefonskim kablovima da se jave kako bi i to bilo urađeno - kaže Dimitrijević.

On kaže da je rok za završetak svih ulica 110 dana, a kada će biti završena Ulica Dragiše Cvetkovića nije želeo da licitira, jer to, kako kaže, zavisi i od vremenskih uslova, ali i od eventualnih zahteva javnih preduzeća i građana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • alek

    20:20 // 11. 9. 2015.

    Mi uradismo i trotoar :) a i ulica nije losa

  • ahm

    13:02 // 19. 6. 2015.

    znaci Bugari kupili i pzp...

  • Bane

    22:34 // 18. 6. 2015.

    Ovo je jedna stvarno lepa ulica, koja je nazalost u katastrofalnom stanju. Ako je srede kako treba, bice najlepsa ulica u gradu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: