Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:52, 18. 5. 2011.

| Društvo

Rekonstrukcija hale Čair po planu

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti

NIŠ - Radovi na rekonstrukciji i dogradnji hale Čair teku planiranom dinamikom, zaključak je Rukometnog saveza Srbije nakon obilaska gradilišta.

Za sada su završeni radovi na montaži konstrukcije dela objekta koji se dograđuje kao i fasade hale, izradi podloge za podove tribina, plafona hale, fasadne i unutrašnje stolarije u suterenu i zidne keramike svlačionica, navode u Gradskoj kući.

Prema izveštaju koji je Grad predao Rukometnom savezu Srbije, do polovine maja završeni su i radovi na instalacijama vodovoda i kanalizacije u mokrim čvorovima, na razvodu instalacija grejanja i klimatizacije u suterenu i prizemlju i položena je elektro i telekomunikaciona mreža u hali.

- Svi radovi izvode se prema dinamičkom planu, uz redovan stručni nadzor i kontrolu kvaliteta radova. Stanje radova, obezbeđena i delimično dopremljena oprema, kao i angažovanost učesnika su garancija da će radovi biti završeni u roku - navode u Gradskoj kući i dodaju da je izveštaj o dinamici radova na rekonstrukciji hale "Čair" prosleđen je i Evropskoj rukometnoj federaciji.

Ovu informaciju Južnim vestima potvrdio je i generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije, Božidar Đurković, koji kaže da je zadovoljan poštovanjem dinamike izvođenja i kvalitetom izvedenih radova.

Iz Gradske kuće podsećaju da je Rukometni savez Srbije već formalno zatražio rezervaciju hale ''Čair'' za period od 12. do 23. januara 2012. godine, za održavanje Evropskog prvenstva u rukometu "Srbija 2012".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Бане

    16:48 // 19. 5. 2011.

    Зашто Иване?Зато што молим да се пише српским језиком или зато што мислим да ће Чаир да изгледа сјајно

  • Ivan

    09:30 // 19. 5. 2011.

    Bane, a da ti malo posetis cika doktora, a ?

  • Nikolija

    23:45 // 18. 5. 2011.

    Zna li neko da li je utvrdjeno ko, u stvari, rekonstruise halu...koja firma...
    Neka mi neko objasni kako je Milos Simonovic "zacepio usta" Banetu Jovanovicu? Da li je izvodjac radova ( vlasnik firme ) jos uvek na slobodi?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: