Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 17. 4. 2012.

Rekonstrukcija prokupačke bolnice

DSCN9333

Za uređenje prostora i nabavku savremenih aparata u prokupačkoj Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić“ biće utrošeno 25 miliona dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Razocarani Prokupcanin

    13:20 // 17. 4. 2012.

    Nerazumem iz sopstvenih srestava bolnice,molim da objasnite,jer radnici bolnice uplacuju na racun bolnice,jer ministarstvo zdravlja uplacuje novac.A,za medicinsko osoblje bonice koje je zaposleno u poslednjem periodu da ne pricate mnogo,molim vas,sve je to po partijskoj knjizici.Skoro sam dao potpis da podrzavam Dinica za pred.opstine da bi se drugarica zaposlila u bolnici.Uslovljavate buduce radnike zarad vise glasova URS a na izborima.A o departizaciji i stranackom zaposljavanju i da ne pricamo.Svi vasi aktivisti URS a su tu za jasan cilj,a to je partijsko zaposljavanje.

  • milo

    13:50 // 17. 4. 2012.

    Kad ce gradjani Prokuplja moci da vide odbornicku listu URS a,mene to zanima,ove predizborne kampanje me ne interesuje.Licno sam podrzao vaseg buduceg odbornika,zbog odbornika,ne zbog URS a.

  • GORAN

    14:38 // 17. 4. 2012.

    Hvala Bogu da se pojavio neko ko ne trpa sebi pare u džep, nego ulaže da bi narodu bilo bolje i to se vidi.Sa istim novcem raspolagali su i predhodni direktori Bolnice, pa ona nije mrdnula s mesta! To ne može da se sakrije, samo je dovoljno da prođete kroz bolnički krug i uđete u sve zgrade. Ma šta god drugi pričali i klevetali, dela govore o ovom sjajnom čoveku, direktoru, doktoru Draganu Diniću! Samo napred građani Prokuplja su uz Vas, ne osvrćite se i radite pošteno kao do sad! Na stranu politika, on je jedan zaista pošten i vredan čovek !

    • Pera Kojot

      22:22 // 17. 4. 2012.

      Epa,sada da ne trpa sebi u dzep,trpa brate i te kako!!Koja slucajnost,ista ograda oko njegove kuce,kao i u bolnici,plata 200000,njegova PR-ka preko 80000din.a o uspehu i strucnosti,najbolje se moze videti na prokupackom groblju,koliko je samo trudnica otislo za Nis da se porodi,nije lose da se objavi i podatak koliko krivicnih prijava ima... i da ne nabrajamo dalje!!Kada se sve oduzme i sabere,mozda mu je bolje da ulaze u mrtvacnicu!!Sada ti "Gorane"kazi kako je to narodu bolje?!Jedino sto si lepo reko,to je da to ne moze da se sakrije.

  • Milica

    16:55 // 17. 4. 2012.

    Ljudi, ovaj čovek radi na sređivanju Bolnice već 3 godine, nije se setio kao neki sad pred izbore. ne mešajte to sad sa politikom i ne kvarite zlobnim mislima ovako jednu lepu vest iz prokuplja! Ionako su u zadnje vreme novine i internet zatrpani samo crnom hronikom i lošim vestima iz Prokuplja. Kako može neko da se ne raduje nečijem uspehu? ne razumem :(

    • milos

      11:27 // 18. 4. 2012.

      Ako hoces da budes pred.opstine moras da se dokazes na drugim poslovima.Diniceve ambicije su odavno jasne,zato je on i poceo da sredjuje bolnicu parama poreznih obveznika,sto bi njegova Jelena rekla iz sopstvenih sredstava.Svi znamo kakav je njegov sef Dinkic,tako da on ne moze biti drugaciji.Videcemo sad i ovak konkurs za 5 lekara koga ce primiti,dal ce biti stranacko zaposljavanje.URS je samo lepo nasminkana stranka,a unutra je trula.Pogledajte samo ko je u vrhu stranke,sve ce vam biti jasno.Beli listic na izbore definitivno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: