Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:49, 16. 8. 2013.

| Društvo

Rekonstrukcija seoskih škola u Prokuplju

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
1
Ilustracija

Prokupačko Odeljenje za društvene delatnosti, nakon škole u selu Džigolj, rekonstruiše seosku školu u Berilju nadomak Prokuplja.

2 Igor Živaljević U toku je zamena električnih instalacija, a sledeće nedelje će se postaviti koševi na školskom igralištu.

- Za zamenu instalacije iz lokalnog budžeta izdvojili smo 28.000 dinara, a u planu je da se obnove još neke seoske škole - kazao je za Južne vesti Igor Živaljević iz Odeljenja za društvene delatnosti.

Cilj ovih rekonstrukcija je da se urede odavno zapuštene seoske škole i da se omogući deci koja pohađaju nastavu u njima da imaju iste uslove kao i deca u gradskim školama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • pera

    11:06 // 17. 8. 2013.

    Cek, vi ovo stvarno? Ne znam ko ovde vise za****a narod, vi ili oni!

  • Sanja

    20:44 // 16. 8. 2013.

    Sram te bre bilo. 28 000 dinara za rekonstrukciju skole. Cime se vi hvalite. Pa to predsednik Djurkovic popije do podneva, a vi iz SNS do rucka. Bruka.

    • Tijana Veljkovic

      16:22 // 28. 8. 2013.

      Da u pravu si Djurkovic to popije do dorucka,ali sta sa i oni iz prethodne vlasti pa radili molim vas prvo dobro rasmislite pre nego sto date bilo kakav komentar

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: