Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:19, 1. 7. 2015.

Rekonstrukcija ulica i kružnih tokova u Nišu

ulica Rekonstrukcija Ulice Dragiše Cvetkovića; foto: FB strana Zoran Perišić

Ulice Dragiše Cvetkovića, Pribojska i 1.300 kaplara, kao i kružni tok na Ledenoj Steni, Niš u narednim danima pretvaraju u pravo gradilište, jer danas počinje njihova rekonstrukcija. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kimi

    15:51 // 1. 7. 2015.

    Ako vec radite kruzni tok u Min.naselju i 1300 kaplara,zavrsite vec jednom Bulevar Petra Arandjelovica do ukrstanja sa medjurovackim putem!Ovde treba kruzni tok ili semafor.

    • zivko

      19:30 // 1. 7. 2015.

      Ne da treba,nego je hitan kruzni tok kod skretanja za Medjurovo! U protivnom sl. CRNA TACKA u najavi... Toliko je nepregledno,a toliko prometno da je to cudo,narocito nocu.

    • Kimi

      10:06 // 2. 7. 2015.

      Ovde je veca frekvencija saobracaja i hitno je jer se ukrstaju 4 ulice,lakat krivina,nepregledno,neosvetljeno,kolotrazi.I ovde je bilo mnogo saobracajnih,ali grad nista ne preduzima!

  • Sumarac

    17:48 // 1. 7. 2015.

    Ako vec asfaltirate 1300 kaplara mogli bi da asfaltirate i Sumarsku ulicu u kojoj bandere stoje na sred ulice zadnjih 5-6 godina.

  • Perko

    18:07 // 1. 7. 2015.

    Trebali ste Niš će biti veliko gradilište da stavite pod znacima navoda. Sramota je u 21.veku pisati o ulicama, vodovodu i kanalizaciji.Sram bilo ovu nakaradnu ali i sve predhodne vlasti.Čime se oni hvale?

  • Ime i prezime

    18:48 // 1. 7. 2015.

    Dusanova ulica koja se nalazi u centru grada i jedna od najprometnijih niških saobracajnica izgleda kao da je krpljena od minskog polja. Sramota, jad, beda.

  • LosMi

    23:10 // 1. 7. 2015.

    Ako mene pitate Pribojsku ne treba vise raditi, neka ostane nezavrsena kao spomenik javasluka, neznanja, nerada, manipulacija, laznih predizbornih obecanja i nesposobnosti svih garnitura sadasnjih i bivsih vlasti lepog nam grada Nisa!

  • Dušan

    23:13 // 1. 7. 2015.

    A da stavite i trotoare, na primer, u Petra Aranđelovića kada se već radi ta ulica? Ili to ostavljate za neku drugu priliku?

  • Mene je sramota

    23:51 // 1. 7. 2015.

    Sve je to divno, ali to što je put, od drvenog mosta, u Tvrđavi, do studentskog doma, gde prolaze silni studenti i stanovnici okolnog naselja, kao u filmu strave i užasa, naročito noću, nikoga ne zanima. Mnogo je da se uloži par hiljada za bolje osvetljenje i pokošenu travu ili to nije deo grada?

  • Nenad Stankovic

    18:56 // 2. 7. 2015.

    Ajde neka se neko seti da ASVALTIRA a ne renovira npr ulicu Nikole Koleta Rasica u Vrezini ili Brenicku itdUlice koje bi da VIDE ASVALT PO PRVI PUT.

  • darko

    22:33 // 2. 9. 2015.

    Kruzni tokovi.lepo.A GDE JE CVECE ILI TRAVA.DRVO.SVI IZGLEDAJU TAKO.....NEHUMANO.....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: