Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 16. 1. 2014.

| Društvo

Rekonstrukcija ulica pravi posao "pauku"

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
zarobljena-vozila3.jpg
Skopljanska ulica - problemi sa parkiranjem zbog rekonstrukcije. PAŽNJA: Nosi "pauk"

Automobil “Citroen AX” koji je bio parkiran na trotoaru, jer vlasnik zbog rekonstrukcije niške Ulice Milorada Veljkovića Špaje nije mogao da dođe do svog parkinga, odneo je “pauk”.

Miodrag Jocić, koji živi u jednoj od zgrada u Ulici Milojka Lešjanina, juče prepodne, u razgovoru sa novinarima Južnih vesti, upozorio je da su vozila na meti “pauka”, jer zbog rekonstrukcije “Špajine” ulice stanari ne mogu da dođu do svojih parkinga.

Slutnje ovog Nišlije su se već popodne obistinile. Naime, vozilo njegove ćerke odnela je Služba “pauka” niškog Parking servisa.

- Prvo smo pomislili da je vozilo ukradeno, jer ni u “Parking servisu” ni u policiji nisu znali gde je. Kada sam ja prijavio krađu ustanovljeno je da je vozilo u transportu i da još nije stiglo u depo - priča Jocić.

kazna 5.000 dinara "Parking servisu" i još 5.000 policijiPodizanje vozila sa depoa porodicu Jocić koštalo je 10.000 dinara.

- Meni je vozilo ukrala bahata država. Da sam ja svesno napravio saobraćajni prekršaj u redu je da platim, ali vozilo je bilo parkirano na trotoar iz krajnje nužde. Zbog rekonstrukcije nisam mogao da dođem do svog mesta - kaže Jocić.

Iako je juče portparol Direkcije Dragan Videnović rekao da stanari mogu da vozilima prolaze kroz gradilište kako bi došli do svojih parkinga, Jocić kaže da to nije slučaj.

- Jutros u 8 nikog nije bilo na gradalištu. U subotu kada su krenuli radovi svi smo bili zarobljeni, jer šef gradilišta nije bio tu i niko drugi nije mogao da nam omogući prolaz - objašnjava Jocić.

spaja Ulica MIlorada Vejkovića Špaje u fazi rekonstrukcijePodsetimo, najveće probleme imaju stanovnici Skopljanske i Ulice MIlorada Veljkovića Špaje. Nekima su vozila ostala “zarobljena” na parkingu, dok oni koji su ih na vreme izvezli sada muke muče s parkiranjem. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Misa

    23:09 // 15. 3. 2014.

    BRUKA !!! Posekli su svo ovo drvece aman a vi pricate o glupom parkingu

  • m da

    10:17 // 17. 1. 2014.

    A ne mogu da verujem da doticni gospodin nije bio obavesten o prestojecim radovima,a koa nije hteo da pomeri.Sad ce to i da plati...

  • m da

    10:16 // 17. 1. 2014.

    Ali sa druge strane,ljudi,ziviti u centru grada imasvoje mane i prednosti.Sta ce ti kola kad ti je sve na dohvat ruke,a vidimo da svaka susa danas vozi,a hoce i da parkira gde zeli.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: