Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 7. 2. 2023.

Rentgenova i parking: Nišlija se žali na uzurpaciju javne površine rampama, Opština mesecima (ne) rešava spor

IMG_20230206_133737 Postavljene tri rampe; foto: čitalac

U Rentgenovoj ulici na prostoru između dveju zgrada, stanari godinama parkiraju svoja vozila. Ipak, sada ima mnogo manje mesta, jer je neko postavio čak tri rampe za parking koji izdaje, tvrdi jedan od stanara koji se požalio i na rad komunalnih službi jer problem mesecima ne rešavaju, iako je reč o javnoj površini.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • profesor

    09:47 // 7. 2. 2023.

    pošto je pisao predsedniku, i to zbog parking mesta a ne zbog zdravlja, ja sam začuđen što se mi ovim bavimo. Precednik će mu reši.

  • Aleksandar

    10:12 // 7. 2. 2023.

    Proštetajte do ulice Vojvode Tankosića prvi prilaz. Pre nekoliko godina je parking servis obeležio parking mesta na trotoaru za slobodno parkiranje, vlasnici kuća te ulice od samog početka uzurpiraju ta mesta iako imaju dvorišta i garaže.Neki su prefarbavali linije parkinga žutom bojom, a većina stavlja razne predmete da im se ne bi neko parkirao kad se vrate sa posla, tu su, cigle, kante, gume...

  • Dragan

    10:14 // 7. 2. 2023.

    Toga ima po celom gradu. To ne rade normalni i mirni gradjani. U mom kraju su to uradili lokalni dripci, problematicni ljudi, mafijasi u pokusaju iz madosti koji su sada ostarili. Verovatno se zato to i ne resava jer ih se lokalna vlast pribojava. Da je to postavio neki normalan miran gradjanin koji postuje zakone, sto se inace ne desava, sklonili bi to vrlo brzo a njega bi kaznili i unistili.

    • Miki

      14:13 // 7. 2. 2023.

      Sve ste u pravu. Bas u Rentgenovoj, mi imamo problem sa komsijom gde je zauzeo dva mesta sa rampom za sebe i sina. On bahat. Ako mu se lepo kaze, on se svadja, preti.. tako da mi stariji ne smemo nista da kazemo.

  • Aleksandar

    10:15 // 7. 2. 2023.

    ...ne dao Bog da im se neko parkira na ta "njihova mesta" tu su pretnje a nekima su i oštećena vozila. Prošetajte i slikajte, ulica Vojvode Tankosića prilaz prvi.

  • Zoki ajduk

    10:17 // 7. 2. 2023.

    Krivo mu što i on nije stavio stubić.

  • pisao je i na adresu predsednika

    10:40 // 7. 2. 2023.

    Lele lele lele sto ovi nazadnjaci veruju u sve sa tv ekrana da cak pomisle da ce omiljeni predsednik da im pomogne.. "Za nasu decu, glasaja sam za vas precednice..."
    Pa jel mu se javi Vucic? Ako tako i treba. Glasaci nazadne stranke tek sada vide da zakona nema... SNS ljubitelji i ne treba da parkira podrzavam stubice. Neka im Vucic parkira.

  • Rock

    10:45 // 7. 2. 2023.

    Bonsek u ruke i resis problem ocas posla,zamisli bezobrazluk na javnoj povrsini stavili rampice!

    • Milan

      17:03 // 7. 2. 2023.

      Ali zasto to da uradim ja ili ti?Jel ja treba da dokazujem ludom komsiji da nije normalno sto je postavio stubice jer on da je normalan u startu to ne bi ni uradio.Jel postoji ta komunalna policija zasto bi mi radili njihov posao?Oni treba da rade sa bonsek,ne samo da zbog toga primaju platu nego i zakonski su u obavezi time da se bave.Zbog toga imamo i problem,obicni gradjani misle da su parkings

  • Pera

    10:52 // 7. 2. 2023.

    Zašto da komunalna radi svoj posao, kada isto prima platu i kada ne rade! Paraziti državni!

  • Zika

    11:16 // 7. 2. 2023.

    Citaj zakon i ne trljezgaj.

  • Predrag

    13:14 // 7. 2. 2023.

    Ta ista kljakava inspekcija pokušala je da "otključa" i dvorište (Svetozara Markovića 1) ali su ih oterale penzionerke.Grabi svako što može u zemlji koja se rastače!

  • Dule Kadirov

    14:15 // 7. 2. 2023.

    Pa ovo se reši baterijskom brusilicom za 20 sekundi

  • Komsija Pera

    14:31 // 7. 2. 2023.

    Da li taj Parkig servis ume da upali nekad vozila i skokne do Mokranjceve. KOd igraonice Treger i dragstora Rici, ne moze da se prodje jer gosti istih zakrce sve trotoare, pa im ni to nije dovoljno, nego ostavljaju na samoj ulici, pa se pravi i levak. Opsti nemar i bezobrazluk!!
    Verujte jedan pauk gore da stoji, od 6-21h, non stop bi ih skupljao!

  • Rale

    16:01 // 7. 2. 2023.

    Komšija, ako si iz Pasterove ulice, prodaj prvo lokal koji si napravio u svojoj garaži koju si dobio uz stan, pa onda dodji u Rentgenovu da mi parkiraš. Poz

    • Lemi

      17:47 // 16. 2. 2023.

      Ko si ti da bilo kome braniš da se parkira u tvojoj ulici? Šta si ti neki šerif Rentgenove, pa ti vedriš i oblačiš ko će tu da stane? Parking je javna površina care, nauči prvo osnove, onda se javi i budi malo manje bezobrazan. Isto važi i za ove što stavljaju trouglove. Ok, uzeo si zakon u svoje ruke, inspektor ne reaguje. Ništa care, rešićemo to isto tako kako si smatrao da imaš pravo na trougao

  • Dejan Rajkovic

    16:19 // 7. 2. 2023.

    Isti problem je i u opstini Pantelej,Studenicka ulica.postavljene rampe na javnoj povrsini a od komunalne milicije ni traga.

  • Sasa

    22:06 // 7. 2. 2023.

    Bespravna uzurpacija javnih povrsina od strane privatnih lica je postala masovna u Nisu, kao na Divljem Zapadu svako otima sta hoce.

  • Rentgenova 27

    10:49 // 8. 2. 2023.

    taj što prijavljuje ima garažu, a iznajmljuje drugom mesto, kad mu zabranili, a on ostao bez para onda prijavljuje komšije...
    Znamo se mi.

    • Var tehnolog

      16:12 // 8. 2. 2023.

      Pa, sta kaze predsednik Kocic ? Pojedini trcase kod njega, da im da predizborne pakete, idose na mitinge ,sakupljase kapilarne glasove , a sad kukaju ! Jeftino se prodase, instant, ima mnogo do narednih izbora i zejtina, secera, soli i konzervi . Gledajte si MTS, tamo je sve u full- u !

  • Saša kostić

    15:01 // 8. 2. 2023.

    U ulici Maksima Gorkog mome sinu prvo su udarili auto na parkingu ,apre neki dan pozvali i pauka da mu odnese auto,on je student podstanar ,ali ima pirotske tablice,a sve je platio iz svog i našeg džepa ,sramota.

  • Razvratnica

    18:02 // 8. 2. 2023.

    Gospodi iz Rentgenove 25 je malo 20 parking mesta ispred svoje zgrade, pa bi njih da rentiraju, a da parkiraju ispred tuđe zgrade.

  • Marko

    22:39 // 8. 2. 2023.

    Nije bre normalno prisvajati i za novac izdavati JAVNU POVRŠINU i tačka.

  • Zorica Milanović

    13:44 // 9. 2. 2023.

    Dodjite u ulicu Konrada Zilnika blizu Rentgenove ul. i videćete deponiju sa starim automobilima punim neke starudije parkiranim duž cele ulice.to je jedno ruglo i zaraza i opasnost za malu decu koja se igraju u blizini.Vise puta je obavestena komun.inspekcija u Medijani a oni su pokazali veliku nesposobnost.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: