Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:15, 14. 6. 2018.

Roditelji tvrde da “Pčelica” posle 15. juna ispisuje predškolce iz vrtića

Direktorka kaže da su oni ozbiljna ustanova i da je reč o dezinformacijama; foto: JV

I dok roditelji predškolaca koji idu u obdaništa niške "Pčelice" kažu da im je iz ove ustanove rečeno da njihova deca neće moći da idu u vrtić od 15. juna i da su im samo uručene ispisnice, te da će do 1. septembra morati da se "snađu" oko čuvanja svojih mališana, direktorka Svetlana Mitić tvrdi da je to “samo preporuka” i da sa pauzom od mesec dana deca mogu da idu u vrtiće.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan Tancev

    18:10 // 14. 6. 2018.

    Direktorka pcelice laze. Nas niko nije pitao da li zelimo ispisnicu ili ce dete ici i dalje u predskolsko. Samo su nam dans dali ispisnicu.

    • Kolobri

      21:31 // 14. 6. 2018.

      Tacno. Ni predskolci iz Kolibrija
      nisu dobili mogucnost izbora. Data im je sut karta danas. Bukvalno.

    • Dragan

      14:23 // 15. 6. 2018.

      A da nećete da vam čuvaju decu i kad pođu u školu? Pa normalno je da vam daju ispisnicu je je to VRTIĆ i deca idu do upisa u školu.

  • Ivan Tancev

    18:13 // 14. 6. 2018.

    Cak su predhodnih godina insistirali da deca MORAJU, u letnjim mesecima, da budu na ODMORU bar mesec dana. Ovi iz pcelice su lazljivi neradnici!!!

  • Jedna majka

    18:18 // 14. 6. 2018.

    "Neko ko siri dezinformacije?" Naravno da sada svaka nasa molba lici na dezinformacije kada Vi, direktorko, nemate zvanicno obavestenje!

  • Druga majka

    18:20 // 14. 6. 2018.

    Ispisnice ste dali svakom roditelju, kao i radne listilove i sve decije radove. I svako od vaspitaca nam je rekao da nema produzavanja, izricito.

  • Vjuer

    18:22 // 14. 6. 2018.

    Stara navika Pčelice i dalje u opticaju, pa a.p.p. (ako prođe - prođe). Da li je direktorka spremna da objasni svojim zaposlenima da neće primati platu tokom letnjih meseci ukoliko ne pruže uslugu?
    Što bih voleo da se zaposlim negde gde se plata prima iz budžeta.

  • Treca majka

    18:22 // 14. 6. 2018.

    Pravno se informisite, onda izadjite u javnost. Sada sve izgleda kao da nije tako, samo zato sto Vi niste nasli za shodno da odgovorite na nase molbe.

  • Cetvrta majka

    18:23 // 14. 6. 2018.

    I nemojte ovo okretati u Vasu korist, ne ide Vam u prilog. Navukli ste gnev roditelja, gde je tu pedagoski stav?!

  • stanojko

    21:07 // 14. 6. 2018.

    Nije tacno da nije nam data informacija da deca mogu samo do 15 juna u vrtic. Mozda direktorka nije upucena ali njene kolege po vrticima daju bas takvu informaciju pa smo svi u cudu sta sa decom preko leta . Moraju na odmor pa hajde deco kuci.

  • Milica

    23:04 // 14. 6. 2018.

    Meni je u vrtiću rečeno da dete može da ostane jula meseca ili avgusta da jedan treba da koristi za odmor, ali me je jedna vaspitačica vrlo drsko obavestila kako su svi roditelji odustali i da će jedino moje dete biti od starije dece, što naravno nije istina. Izgleda da je cilj vaspitačica da što manje dece ide u vrtić preko leta.... Strašno, da budu plaćene a da ne rade.....

  • majka

    23:08 // 14. 6. 2018.

    Nije to bila nikakva preporuka, roditelji su grubo dovedeni u zabludu,vaspitacite i trijazne sestre su danima izricito navodile da se predskolci ispisuju 15.06. i da posle toga vise nema vrtica za njih, ispisnice su prirpemljene i podeljene, nas je trijazna sestra danas zvala da pod hitno uzmemo ispisnicu koju nismo preuzeli.

  • Dragan Niš

    23:47 // 14. 6. 2018.

    Šta je sa tenderom za izlet?Šta je tu rečeno roditeljima?Ništa, data direktiva da se ćuti i ne podsećaju roditelji da ne bi bilo frke i oko toga!!

  • Mila

    00:11 // 15. 6. 2018.

    Moje je dete jedno od ovih predskolaca koji su dobili sut kartu iz Pcelice. Od 2013.godine kako je krenuo u Pcelici konstantno javasluk I skandali. Prvo su naplacivali vise nego sto treba, pa su nam vracali pare I molili da ih ne tuzimo. Pa je bila situacija sa vakcinama, te moz' da idu te ne moz' da idu nevakcinisani. Aman vise, nesposobnjakovici! Dokle vise mislite da maltretirate?

  • Dragan Niš

    02:02 // 15. 6. 2018.

    Pitam javno direktorku Pčelice da li nutricionistkinja ima licencu??

  • Dragana

    12:38 // 15. 6. 2018.

    Ja bih samo da pitam direktoricu jedno piranje, da li ona to ima godisnji dva meseca pa koristi mesec koristi leti a mesec zimi,jer nas primoravate da i mladju decu izvedemo iz vrtica u toku leta na mesec dana !!!

    • Roditelj

      01:47 // 16. 6. 2018.

      I ostalu decu primoravaju da idu 1 mesec leti na raspust. A da li roditelji mogu da dobiju odmor 20 rdnih dana-retko gde da moze. I yimi 15 dana a niko ne pita roditelje kad mogu. Drugo su kad podju u skolu tada su veci i da sede sami kuci sto i zakon kaze da do 7 god.ne smeju da su deca bez nadzora. Ako ne dgovara da cuvaju veselu decu nek idu da neguju bolesne.

  • Bambalic

    12:41 // 15. 6. 2018.

    Direktorki nista ne treba verovati,cim je ona uvek u drustvu sa sumnjivim tipovima koji su duzni i bogu ljudima.

  • Brzece i Jagodina

    21:53 // 15. 6. 2018.

    "Ja bih da se zahvalim direktorki Pcelice i celoj upravi na organizovanoj ekskurziji za predskolce. Bilo je prelepo i sve je bilo super organizovano."

  • Ivan

    22:09 // 15. 6. 2018.

    Molim Juzne vesti da ovo ne propuste slucaju vec nastave istragu. Imamo i slike iz vrtica Neven sa oglasne table gde pise da je ispis predskoske dece 15.06. I nema ostajanja. Sada ne znam gde cu dete

    • Milica

      20:49 // 16. 6. 2018.

      Ja sam bila uporna i moje dete nakon završene predškolske nastave (bio je u celodnevno boravku) ide i jula meseca u vrtić, doduše spajaju grupe i spavaju ali bolje i to nego kući sam....

  • Roditelj

    01:52 // 16. 6. 2018.

    A gde su kamere u dvoristima i u hodniku vrtica? Ili obezbedjenje? Kartice ne rade posao jer svako moze da udje kada je otvoreno do 8.30 i posle 14.30h. a cesto je i izmedju otvoreno. Gde Vam je sajt Pcelice na kome mogu da se vide sve informacije i da se posalju komemtari?

  • Милан НРЈ

    11:33 // 16. 6. 2018.

    Није истина да је препорука, лично ми је васпитачица у вртићу Свитац рекла да морам да испишем дете из истог, да ће задњи дан бити четвртак 14.6. што сам на крају и урадио, будући да наводно, врти неће радити.

  • Realno

    17:13 // 16. 6. 2018.

    Ljudi,ispadose vaspitacice najgore! One samo moraju da slušaju naredjenja pretpostavljenih! Sigurno mnoge od njih ne podržavaju ovu praksu od pre par godina...A istina je,vaspitacice su nas 100 puta opomenuti da smo u crticu do 14.06

  • Javnost treba da zna

    22:41 // 16. 6. 2018.

    Kako mi je krivo sto se mnogo ranije nisam obratila "Juznim vestima", vecina ne bi ispisala dete nakon ovih izjava direktorke!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: