Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 10. 9. 2022.

| Društvo

Roditelji upozoravaju na nebezbedan "brod" u Čairskom parku i apeluju da se mobilijar popravi

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti
mobilijar čair13
Trule i polomljene merdevine; foto: čitalac

Pokidane ogradice, polomljene ljuljaške i trule i popucale merdevine na brodiću za igru, problemi su na koje ukazuju roditelji koju svoju decu dovode u park "Čair". Ističu da zbog toga decu ne smeju da ispuštaju ni minut iz vida i apeluju na nadležne da hitno reaguju, kako se neko dete ne bi ponovo povredilo.

Poslednje letnje dane i prijatno vreme, roditelji koriste da izvedu svoju decu u šetnju i igru u najvećen niškom parku, za koji kažu da je nebezbedan zbog stanja u kom se nalaze mobilijari i brodić. mobilijar čair ljuljaška Deca čekaju red za ljuljašku; foto: čitalac

Jedna majka požalila se da mališani nemaju gde da se ljuljaju, već stoje u redu za jedinu preostalu ljuljašku, jer su druge dve polomljene. mobilijar čair2 Brod nebezbedan; foto: čitalac

Osim što je celo igralište u parku u katastrofalnom stanju, klimavo i nebezbedno, još je veći problem što se deca svađaju za jedinu preostalu ljuljašku. Znam da ima ljudi koji to namerno uništavaju, ali deca ne smeju da ispaštaju i pitam se koliko napora je potrebno da se ušrafe dve ljuljaške - požalila se Nišlijka.

Na fotografijama koje je redakciji Južnih vesti poslao jedan Nišlija, mogu se videti ljuljaške koje su u istom stanju kao i prošle godine kada su se građani žalili. Takođe, vide se oštećene ogradice i merdevine na brodu, gde se pre 4 godine povredila 7-godišnja devojčica, zbog čega su roditelji tužili Grad. mobilijar čair ograda Pokidane ograde; foto: čitalac

Kako ne bi ponovo došlo do neke nezgode, zabrinuti roditelji apeluju na Grad i nadležne da problem reše i da redovno održavaju mobilijar.

Podsetimo, iz Grada su zamenom rasvete i sanacijom stare fontane otpočeli rekonstrukciju parka, a prema ranijim najavama gradonačelnice, Nišlije će dobiti novi sadržaj, a deca novi mobilijar.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • СНС упропаститељи

    09:08 // 11. 9. 2022.

    Ко преживи брод,кад крене у шкочу,факултет,чека гараспали дрвени мост на излазу из тврђаве

  • Zoran Krstić

    22:37 // 10. 9. 2022.

    Od traktora su još dalje

    • Sanja

      10:20 // 11. 9. 2022.

      Pa ne bi rekla na ovim prostorima traktor nam je najbliži!

  • Nadlezan

    19:48 // 10. 9. 2022.

    Roditelji, nemamo vremena da se bavimo Cairom, imamo vaznije privatne rabote ! A, i nasa deca se ne igraju tamo !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: