Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:46, 26. 8. 2017.

Vrtić "Neven": Roditelji zamoljeni da ne vode decu u vrtić, ali moraju da plate

Roditelji opet nezadovoljni sastankom zbog renoviranja vrtića Roditelji opet nezadovoljni sastankom zbog renoviranja vrtića "Neven"; foto: google maps

Nakon roditeljskog sastanka koji je održan u četvrtak, zbog renoviranja vrtića “Neven” u Nišu i premeštanja dece u druga obdaništa, roditelji tvrde da nije postignut nikakav dogovor i da su zamoljeni da decu ne vode u vrtić narednih mesec dana. V. d. direktorka “Pčelice” Svetlana Mitić kaže da se “radi na tome da roditelji ne dovode decu ako mogu”, ali će ipak morati da plate umanjen iznos za vrtić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dzonsi ITAKA

    14:35 // 26. 8. 2017.

    Da li je moguce? Pa mogu decu da vode i u druge vrtice, a ako nece... To je vec njihov problem. Ja cu moje dete da odvedem u ponudjeni vrtic.

  • Pampi

    01:40 // 27. 8. 2017.

    Nije vam bio dobar Jonic. Sad gledajte kako se Pcelica lagano raspada. Ovo je tek pocetak.

  • mirko

    10:02 // 27. 8. 2017.

    Ja sam isao u Neven kad sam bio mali....to je najbolje obdanište u Nisu....isto sam bio 10 dana u obdanište kod Supa dok je Neven krečen.....tako da ne razumem sta se ovi roditelji bune kad ionako vise od pola njih sedi kući i ne ide ni na kakav pošo....Neven je najbolji ....volim ga....pozdrav Nevene i bravo za gđu. Svetlanu....SAMO OŠTRO....SAMO JAKO .......

    • brankos

      07:18 // 28. 8. 2017.

      Decko, ja ne znam gde si ti pošo, al' u školu nisi došo.

  • Mirko N

    00:02 // 28. 8. 2017.

    Nije direktorka kriva sto kasni renoviranje...bezbroj je peripetija do objavljivanja tendera,odobravanje od strane nadleznih,ponavljanje zbog ponudjenih cena i sl.Podrska direktorki!

  • darko stojicic

    22:18 // 27. 8. 2017.

    Aktuelna direktorka dovesce ustanovu do propasti, zena nema veze sa poslovanjem, bitno joj je bilo da sedne u fotelju i naredjuje samo....sto pre je treba smeniti !

    • Mirko N

      00:06 // 28. 8. 2017.

      Ne pricaj o necemu sto neznas...licno znam koliko je zalaganje i zelja direktorke i oko ovog i svih ostalih vrtica.Uostalom pakazece vreme...

  • Nenad

    15:42 // 26. 8. 2017.

    Svi 50 je bilo nezadovoljno..tih 10 najglasnijih je postavljalo prava pitanja u ime svih, na koje gospođa iz pčelice nije imala odgovor,i bila je krajnje neubedljiva i zbunjena..ni na jedno pitanje nije imala odgovor, već je ko mantru ponavljala naredbu šta da kaže roditeljima..ni jednu sugestiju roditelja nije ni čula ni uvažila.
    Sramotno ponašanje predstavnika pčelice..

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: