Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:07, 8. 9. 2015.

Roditeljima smeta što njihovi predškolci idu popodne u vrtić

490x370-obdaniste.jpg Iz vrtića poručuju da roditelji nemaju osnova da se bune; foto: arhiva JV

Dok dvadesetak nezadovoljnih roditelja predškolaca iz vrtića “Panda” u niškom naselju Branko Bjegović negoduje jer, zbog nedostatka mesta, deca idu u vrtić od 15 do 19 sati, iz “Pčelice” kažu da nema druge opcije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • nikola

    12:54 // 8. 9. 2015.

    Ne razumem čemu žalbe, Pčelica prevazilazi svoj kapacitet i omogućava da sva deca idu u obdanište i opet ne valja. Kome ne odgovara ima privatnih vrtića na sve strane, pa tamo biraj satnicu i sve ostalo. Malo smo se zaneli pa bi za 2-3000 koliko se u proseku plaćaju usluge Pčelice hteli sve.

    • pera lozac

      14:41 // 8. 9. 2015.

      mom detetu pcelica NEOMOGUCAVA da ide u obdaniste.

  • nikola

    20:44 // 8. 9. 2015.

    Malo poznavanje pravopisa na današnji dan nije na odmet. Nažalost ne mogu svi da budu prihvaćeni i moje dete je primer, pa sam prinuđen da plaćam privatni vrtić, ali je zato i kvalitet mnogo bolji.

  • sale

    13:27 // 8. 9. 2015.

    Koliko je u poslednjih desetak godina u gradu napravljeno crkvi, koliko se pravi i planira u ovom trenutku, a koliko vrtica i skola?

  • Milan

    19:26 // 8. 9. 2015.

    Ja bih voleo da moje dete moze da ide u privatni vrtic pa da izaberem satnicu, ali nije tako. Nije mi jasno zasto se i u Nisu ne subvencionisu deca koja idu privatne vrtice kao sto je to u Beogradu. Koja je razlika izmedju dece koja idu u privatni u odnosu na decu iz drzavnog.

  • Natalija

    08:52 // 10. 9. 2015.

    Ako je dete vec bilo u vrticu,nastavlja u predskolskoj grupi.Zasto se onda ide popodne, da li je ovo grupa koja je formirana samo za predskolsko i ako jeste zasto kada postoje skole i zasto decu nisu tamo upisali?Moje dete je islo u vrtic i u okviru njega u grupu predskolaca.Zna se da deca,koja ne pohadjaju obdaniste,u predskolsko idu u skolu u koju ce se upisati u prvi razred.

  • ne razumem

    22:26 // 8. 9. 2015.

    Moje dete je islo u Pcelicu u predskolsko od 7 do 16 h ali placali 4000 din kao i vrtic. Pri skoli se ide pre podne i besplatno je. Posaljite decu u novu skolu niz ulicu malo nize.

  • Jelena

    22:49 // 8. 9. 2015.

    Kada sam ja isla u predskolsko islo se kao i u skoli,jedne nedelje pre podne a jedne popodne. Ne razumem u cemu je problem jer se predskolci spremaju za skolu a i u skolu se tako ide. Treba u svim vrticima tako.

  • Obavesteni

    00:58 // 9. 9. 2015.

    Ovo je predskolska grupa koja ne moze da se pohadja u privatnom vrticu. Zakon nalaze da dete mora u predskolsko,ali bira da li to zeli pri skoli ili u vrticu. I pri tom nista ne placa. Zato Pcelici nije u interesu da im ponudi adekvatnu sobu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: