Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 20. 3. 2013.

| Društvo

Romski bal u Nišu 5. aprila

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
leskovac-romi-bal.jpg
Bal u Leskovcu, arhivska fotografija, foto: dnevnik

Posle nekoliko godina pauze, manifestacija koja okuplja Rome iz Niša i okoline ponovo će biti održana.

Romski bal je zakazan za 5. april nekoliko dana pred Svetski dan Roma koji se obeležava 8. aprila.

Na inicijativu Udruženja Roma “Cvetno srce” iz Niša, a uz podršku gradskih institucija na tradicionalnoj romskoj zabavi ponovo će biti birane najlepše devojke, a kako poručuju iz Udruženja zagarantovan je i dobar provod.

- Pored izbora za mis, goste će zabavljati jedan od najkvalitetnijih romskih ansambala “Latino bend” iz leskovca. Biće i poznatih romskih pevača, Romi su jako veseli i biće dobra zabava - kaže Dejan Ismailović iz “Cvetnog srca”.

Na balu će biti, kako kaže Ismailović, preko 300 zvanica, a pozivnice su upućene gradonačelniku Niša, ali i svim predsednicima Gradskih opština.

Zabava je zakazana za 5. april u restoranu “Zeleni vir”.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Slični tekstovi
Komentari
Poslednji komentari
  • Kritika Online

    14:41 // 28. 3. 2013.

    1. Nigde nije bio objavljen konkurs za dodelu sredstava za romski bal 2013,( pitam Vas da li je gdin Paunovic, registrovan za organizovanje balova, sem toga da li je od doticnog trazen zavrsni racun za prethodnu godinu?,,,,,jer treba dalje da Vas ispitujem? 2. Grad Nis, nije u minulih nekoliko godina nijednoj romskoj organizaciji dao novac za organizovanje romskog bala, ako jeste, kome i koliko a da Romi pojma nemaju o tom desavanju? Interesanto, zar ne? S postovanjem, ktitikaonline

  • Kritika Online

    14:40 // 28. 3. 2013.

    Evo ponovo racunice, kaze da kompletna organizacija kosta 520.000 rsd. Ja Vas pitam, ako su sve karte prodate, tako on tvrdi putem telefonskog razgovora, to znaci da je 300x2,000= 600.000, sto je i vise nego potrebno na osnovu potrazivanja! Pitacu Vas i ovo, da li ste iste politicke strukture te ga stoga podrzavate, sdruge strane mislim da ce romski sektor pokrenuti tuzbu protiv grada iz 2 razloga.

  • Kritika Online

    14:39 // 28. 3. 2013.

    Nikako da stane ovoliki broj reci u komentaru pa cu pisati parcijalno!
    Postovana Paralidis, pocinjem lagano da se smeskam Vasim komentarima citajuci izjave samog organizatora, gdin Paunovica. Ukoliko posetite web stranu Juznih vesti, http://www.juznevesti.com/Drushtvo/Nedovoljno-novca-za-Romski-bal.sr.html videcete da isti gdin Paunovic, kako nas narod kaze "Sam sebi skace u grlo".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: