Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:46, 14. 5. 2021.

Ruinirana zgrada predškolskog u Pasi Poljani, direktor kaže da mladi noću u dvorištu prave nered

predskolsko-pasi-poljana8-foto-tr Fasada otpada; foto: JV/T. R.

Oronula fasada, naprsla stakla na prozorima, uništeno osvetljenje, polomljene staklene flaše u dvorištu - slika je zgrade u kojoj borave predškolci u niškom naselju Pasi Poljana. Unutra malo bolja situacija, ali roditelji kažu da se plaše za bezbednost dece. Direktor OŠ “Kralj Petar Prvi”, u čijem je sastavu predškolsko, kaže da su ulagali u zgradu, ali da stalno iznova moraju da prijavljuju i saniraju nastalu štetu nastalu tokom noći.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • pravnica

    08:52 // 14. 5. 2021.

    Kakva je satisfakcija u rušenju, uništavanju, lomljenju imovine? Treba uvesti kaznu-društveno koristan rad za sve vandale.

    • Mile

      09:02 // 14. 5. 2021.

      Svi Pasipoljanci znaju licno osobu koja je najvise svojih potpisa stavila na fasadu, a verovatno i najvise doprinela urusavanju... Toj osobi u smislu prevaspitavanja nisu pomogle ni godine provedene u kaznenim ustanovama.. Nekim ljudima stvarno nema pomoci, ali zalosno je da ostali trpe i snose posledice zbog toga

  • Mila

    08:58 // 14. 5. 2021.

    Uzas je to sto su izradu fasade finansirali roditelji, a onda deca, mozda ne bas tih istih roditelja, ali svakako iz komsiluka ili familije, unistila... Ova zgrada postoji jako dugo, uvek su uslovi bili vrlo skromni, generacije i generacije djaka je iz te skolice krenulo u dalji zivot. Zao mi je sto je i Pasi Poljana postala steciste ovako nevaspitane i bahate dece

    • Milena

      14:23 // 14. 5. 2021.

      A da nisu mozda deca napravila i budju u kupatilu, ostarila fasadu do te mere da se raspada, ostarila vrata na necemu sto mogu samo da predpostavim da je toalet i da ta vrata imaju oko 50 godina. A na grafitima se vidi godiste 84 tako da je to ko zna kada napisano i ko zna od kad stoji. Al da, ajde da krivimo decu sto se igraju u dvoristu.

  • Jonca

    09:47 // 14. 5. 2021.

    @pravnica,drustveno koristan rad mnogima ne pomaže,treba promeniti svest kod ljudi,a kako promeniti kada roditelji tih dece gledaju rijaliti programe,kada njihovu decu guraju u zvezde granda,a znamo kako se tamo dolazi do zvezde,kada se slusaju raznorazni Sinani i Sabani,kada se politički slusa samo jedan covek na svim televizijama,kada vlada jednoumlje,kada se i vakcine nude za pare.Deca su zrtve

  • Bronx

    10:34 // 14. 5. 2021.

    Kakva ruina - deca će razviti razne strahove! Ima li grad Niš policiju i vlast?! Deca mam odrastaju u ovoj RUŠEVINI!

  • Milica

    13:58 // 14. 5. 2021.

    Mnogo je tuzno gledati ovu zgradu. Kakav se primer daje deci?Sta rade nadlezne institucije? Ovo je samo jedan od dokaza u kakvom nam je stanju drustvo.

  • Alex

    14:45 // 14. 5. 2021.

    To smo mi. Problem je što mislimo da smo bolji od toga kakvi smo zaista...
    Čitam komentar da se zna ko je uništio. Institucije ne rade svoj posao...

    • Starosedeoc

      15:28 // 14. 5. 2021.

      Institucije ne postoje. Od njih su ostali zidovi i neki tamo sluzbenici koji cekaju kraj radnog vremena i platu. Sto se tice grafita na ovoj skoli, tacno je da je vinovnik ostavio svoje ime i godiste, i da postoji nesto kao policajac, nekadasnji tzv prasinar vrlo bi se lako utvrdilo ko je naneo stetu

  • Alex

    14:46 // 14. 5. 2021.

    Zakazali smo kao narod. Ima da nas nema.
    Tuga kako i gde nam žive deca...

  • Milos

    00:35 // 1. 10. 2021.

    Meni samo nije jasni zasto ste im dali stanove i zasto 2011. Godine niko nije doso sa novim ugovorima o stanovima, nego sada trazite novac od gradjana koji su tokom rata u Hrvatskoj preziveli bedu i pakao, selidbe i ostale probleme.. Neka se jurinza novac onaj ko je bio duzan da ih obavesti da moraju kiriju ipak da placaju i nakon 2011. A ne da naplacujete sada maglu. Sramota, ovakve nas nece EU.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: