Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 3. 3. 2022.

| Društvo

Rupa u Čačanskoj zakrpljena garderobom, krateri i u drugim ulicama u Nišu

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
rupa
Rupu zakrpili odećom; foto: čitalac

Umesto peskom ili asfaltom, rupa u Čačanskoj ulici je popunjena krpama i garderobom i građani kažu da je to novi metod krpljenja u 21. veku. Udarnih rupa ima i u drugim ulicama u Nišu, pa je u Sremskoj jedna neobeležena više meseci, a kolovoze "krase" i krateri.

Udarne rupe su jedan od najvećih problema na koje građani ukazuju preko aplikacije "Prijavi problem", a u Čačanskoj ulici, na području Opštine Palilula, kažu da su nadležni primenili najnovije metode saniranja. rupa Sremska ulica; foto: čitalac

Da bi sprečili oštećenje na svojim automobilima, ljudi stavljaju razne krpe i garderobu, umesto da Grad preduzme mere da se te rupe, koje godinama stoje, pokriju peskom ili struganim asfaltom. Najnovije metode za saniranje udarnih rupa naše Direkcije za izgradnju Grada i naše, nadamo se bivše gradonačelnice, to su metode za 21. vek . Ova rupa, a ima ih sličnih još desetak, nalazi se na 300 metara od centra grada - kažu građani.

Čitaoci ukazuju i na kratere na kolovozima, kao i na ogromnu rupu u Njegoševoj i Sremskoj ulici.

Više meseci stoji ova rupa i sve je veća i dublja. Sremska ulica je dosta frekventna, mala nepažnja vozača i vozilo mora na zamenu. Tim smerom ka Medicinskom fakultetu i Kliničkom centru idu i vozila koja nisu iz Niša, pa "često pozdrave rupu" - ističu čitaoci.

rupa Građani kažu da se nadležni ne oglašavaju; foto: čitalac Kada će sanirati udarne rupe na koje se žale građani i zašto to već nije urađeno, novinari Južnih vesti su poslali pitanja Direkciji za izgradnju i očekuju odgovor.

Podsetimo, dok čekaju nadležne i popravku, Nišlije obeležavaju rupe na kreativne načine, pa su nedavno posadili i cveće.

Ovaj tekst je nastao zahvaljujući građanima koji su preko naše stranice Prijavi problem prijavili probleme u svom gradu. Pozivamo vas da i vi budete aktivni građani i prijavite probleme koje primetite.

Problem je moguće prijaviti i preko naših Android i iOS aplikacija.

Video uputstvo za prijavljivanje problema iz aplikacija za mobilne telefone se nalazi ovde.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ima li grad inspektora za saobraćaj?

    08:26 // 4. 3. 2022.

    za šta mi plaćamo naše inspektora kada dozvoljava da upravljač gradskim saobraćajnicama ovako ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju?

  • Naš Niš

    07:28 // 4. 3. 2022.

    Sad kad upale asfaltnu bazu ima čudo da naprave. Od 15-og marta do 3. aprila sve će da srede. I zelene površine ima da asfaltiraju.

  • Dragana

    23:50 // 3. 3. 2022.

    U brzom brodu mnogo ulica ni nema asfalt, srećni su oni koji dobiju grebani, dok ostali gaze blato u 21veku. A u brzom brodu redovno na izborima pobeđuje sns, pa sta reci?! Ko je tu kriv? Birate a posle lajete

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: