Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:08, 11. 1. 2023.

| Društvo

Rupa u Stefana Prvovenčanog u Nišu posle radova nije sanirana, a posle kiše je opasnost za vozače

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Stefan Prvovenčani rupa
"Sa malom kišom dolazi do pojave velike oštre rupe koja sece pneumatike"; foto: Čitalac

U Ulici Stefana Prvovenčanog preko puta crkve Svetog Luke nalazi se neobeležena rupa, za koju Nišlije kažu da sa kišom postaje još veća, te apeluju na nadležne da se rupa sanira, kako ne bi oštetila i druge automobile.

Radovi na vodovodnim cevima u ovoj prometnoj ulici u centru grada završeni još pre Nove godine.

Naravno rupa je popunjena samo peskom, i sa malom kišom dolazi do pojave velike oštre rupe koja seče pneumatike - kaže jedan Nišlija.

Rupa Stefan Prvovenčani Nišlije apeluju da se rupa sanira što pre; foto: Čitalac Podsetimo, početkom decembra 2022. niška Direkcija za izgradnju ponovo je sa Vodogradnjom i firmom Trace Srbija potpisala okvirni sporazum za izvođenje radova na redovnom i urgentnom održavanju puteva.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aca

    10:23 // 12. 1. 2023.

    Ne bi bilo lose da ostavite kontakt mejlove i telefone Vodogradnje i Trace-a da ih mi gradjani iscimamo povremeno, mozda uspemo da im dosadimo pa pocnu da rade. Strucnjaci Direkcije za izgradnju cekaju "da se sljunak zbije pa da asfaltiraju", tako su mi odgovorili u jednom mejlu, a "zbivanje" se vrsi nasim automobilima.

    • Nikola

      08:09 // 13. 1. 2023.

      Pitanje je ko je tako neodgovornoj firmi dao posao tamo treba traziti odgovor kod bande na vlasti a privatnik kao svaki drugi gleda da zaradi sto vise sa sto manje rada tako da je problem u onome ko je dopustio takvo ponasanje tamo treba slati mejlove i postavljati pitanja jer ih mi gradjani placamo i te rupe i zakrpe i odgovorne ljude za sve to a ponasaju se prema nama kao da su oni nama gazde

  • Robin Hud

    09:38 // 12. 1. 2023.

    Verovato su zapoceli radove na izradnji kruznog toka na raskrsnici sa ul. 7 Juli, jer su shvatili da je neophodna a nije ni komplikovana, jer vec postoji parkic oko koga moze da se uradi

  • milan

    08:31 // 12. 1. 2023.

    Na pocetku Bozidar Adzije, Pantelejska u Jagodin Mali...krateri

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: