Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:35, 28. 11. 2012.

| Društvo

Rupa u Voždovoj usporava saobraćaj

Autor:Maja MicićIzvor:Južne vesti
f

U Voždovoj ulici u Nišu zbog radova se saobraćaj trenutno odvija samo u jednoj traci u oba smera. 

Prema rečima izođača radova "CD HIS DOO", trenutno se vrši priključivanje nove zgrade na vodovod i kanalizaciju. Oni nagašavaju da ne znaju kad će radovi biti završeni.

- Više ništa ne zavisi od nas. Čekamo Vodovod koji jedini ima pravo na priključke i očekujemo ih svakog momenta - kaže Dragan Cvetanović, odgovorno lice izvođača radova. 

d U niškom Vodovodu kažu da su uradili svoj deo na delu ulice koji je prokopan i naglašavaju da investitor diktira tempo kojim će se radovi odvijati.

Iz "Naisusa" tvrde da su sve završili na vreme i da je postavljena priprema za vodovodnu i kanalizacionu mrežu na prokopanom delu, ali dodaju da je potrebno uraditi ovo i na drugom delu ulice, što će biti urađeno danas popodne ili sutra.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan

    11:34 // 29. 11. 2012.

    Nasa posla.Objekat je dobio gradjevinsku dozvolu(valjda),u uslovima je definisan nacin imesto za prikljucak na infrastrukturu pa i za vodovod i kanalizaciju.Objekat se ne gradi od juce,dakle prikljucak je mogao da se uradi u toku leta ili dana kada se zna da je intezitet saobracaja u ovoj veoma prometnoj ulici mali(a zasto ne i nekog vikenda ili nocu).Nekada je raskopavanje ulice bilo zabranjeno posle zavrsetka gradjevinske sezone odnosno u jesen kada je za ocekivati da ce padati kisa i biti povecana upotreba automobila.Da li je ovo nekakva nauka? Nije niti sam ja izmislio rupu na saksiji.Ovo je haos u kome se ne zna ko kome komanduje.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: