Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:53, 19. 12. 2019.

| Društvo

Rupe i zakrpe sa prefiksom "SNS": Nadležni da se uozbije ili crtamo likove Bulatovića i Vučića

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
sns rupa3 foto čitalac
Asfalt već ispucao, a građani obeležili; foto: čitalac

Zahtevi građana koji ukazuju na udarne rupe u Nišu nadležni ignorišu, kažu oni koji su se javili redakciji Južnih vesti, a napominju da pojedine rupe stoje mesecima. Na nekim mestima novi asfalt puca posle nekoliko dana, pa su zato pojedine rupe i zakrpe dobile prefiks “SNS”. Građani apeluju na nadležne “da se uozbilje” inače će, kako kažu, svaka rupa biti obeležena likom gradonačelnika Niša i predsednika SNS.

“SNS ofrlje”, “SNS kvalitet” i “SNS rupa” su obeležja koja su osvanula na pojedinim niškim ulicama.

sns rupa2 foto čitalac "SNS ofrlje"; foto: čitalacGrupa nezadovoljnih Nišlija obeležila je nekoliko udarnih rupa, ali i već asfaltiranih deonica i time pokazala svoje nezadovoljstvo infrastrukturnim radovima u gradu.

Zahtevi građana se i dalje ignorišu. Nakon što javna preduzeća završe svoje intervencije na terenu, za njima ostaju rupe, koje tako stoje mesecima. Da li to Direkcija očekuje od građana da ih oni svojim vozilima "utabaju" pre nego što mogu biti asfaltirane? Neprihvatljivo je da rupa stoji i jedan jedini dan, a kamo li mesecima. Još gore je sa trotoarima, koje Direkcija još manje smatra bitnim - poručuju NIšlije.

Naglašavaju i da na pojedinim već asfaltiranim ulicama asfalt posle samo nekoliko dana počinje da puca, pa zato pozivaju nadležne “da se uozbilje i postanu dostojni grada na čijem su čelu” ili će, kako kažu, sa slova preći na slike. sns rupa1 foto čitalac Još jedna rupa; foto: SNS čitalac

U suprotnom će do kraja godine svaka rupa u širem centru grada biti obeležena likom gradonačelnika Niša i predsednika SNS-a - kažu nezadovoljni građani.

U poslednjoj akciji oni su obeležili rupe i zakrpe u Čairskom parku, Ulici sestara Baković, Ulici Dušana Popovića, Triglavskoj, ali i novi asfalt na mostu na Trošarini.

Podsetimo, sa obeležavanjem “SNS rupa” počelo se pre nekoliko godina, a pokazalo se da nadležni hitno reaguju i krpe ono što je obeleženo.

čair "Ofrlje" u Čairu; foto: čitalac

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ex faca

    08:19 // 20. 12. 2019.

    Ovo na Trošarini radili oko mesec dana, ja slikao rupe bukvalno 4 (četiri) dana posle završetka. Bolje da su dasku stavili kad već neznaju da urade kako treba. A ,,vrednost radova" u nebesa. Pranje para.

    • Đoka

      11:27 // 20. 12. 2019.

      Ako ste u prilici, molim Vas, slikajte mobilijar pored mosta / zajedno sa šoderom kao podlogom/, parkingom i polomljenim drvećem, i pustite JV. Hvala unapred. /sve to, zbog botova a ne javnosti/

  • kraducka se

    04:55 // 20. 12. 2019.

    Betonira mi preduzimac dvoriste i gledam ga.Pitam:"Majstore,koliko ovaj beton treba da bude debeo?" Odgovori mi,a ja ga priupitah:"A,zasto je dva puta tanji?" E,to je to.Nije sve ni neznanje.

  • Ivan

    00:30 // 20. 12. 2019.

    Eno rupe na novom asvaltu u Vardarskoj ulici ispred Roltena....slao sam slike redakciji,ali izgleda da ih nisu dobili.....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: