Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:25, 22. 8. 2020.

| Društvo

Rupe na parkingu i prilazu TC "Zona 2": Godinama se ne krpi, a mi imamo štete na kolima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
prilaz parkingu Zona 2 rešetkasti slivnik
Slivnik potpuno dotrajao; foto: čitalac

Oni koji žele da ostave automobil na parkingu kod Tržnog centra Zona 2 na Bulevaru Nemanjića, prvo moraju da pređu preko dotrajalog rešetkastog slivnika, a potom i preko rupa. I dok stanari okolnih zgrada kažu da se problem godinama ne rešava, rupe postaju veće, a oni imaju štete na kolima, iz Direkcije za izgradnju Niša ne odgovaraju hoće li biti popravke.

Delu slivnika, koji je nemoguće zaobići pre ulaska na parking, fale rešetke, pun je trave i smeća. Da ga niko ne održava svedoči i to što nije pričvršćen, pa se pri svakom prelasku čuje lupanje.

Sem tržnog centra, u okolini se nalaze i brojne zgrade, čiji stanari kažu da je tu jako prometno. rupe parking Zona 2 Rupe sa godinama narasle; foto: čitalac

Moj cilj je da nadležni organi reše problem, jer ga godinama ne rešavaju, rupe se povećavaju, a mi stanari imamo štete na automobilima - rekao je jedan građanin.

Da li je i kada u planu sanacija slivnika i rupa, novinari Južnih vesti su pre pet dana pitali Direkcije za izgradnju grada. Odgovora i dalje nema.

Inače, kada su se nedavno stanari zgrada u Ulici Milojka Lešjanina požalili Južim vestima na neasfaltirani parking pun rupa, iz Direkcije za izgradnju grada rekli su da je to nadležnost Sekretarijata za investicije, a iz Gradske uprave uputili novinare na - Direkciju za izgradnju Niša.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • superhik

    20:15 // 24. 8. 2020.

    Otvorile se rupcage i na izlazu iz Nisa kod Liona nekoliko kratera na potezu do pumpe.

  • v.m

    23:09 // 22. 8. 2020.

    Kako sam se saplela bas tu pre par dana, letela sam 5 metara... Bilo je smesno, ali ja sam mlada...

  • Nislija

    23:06 // 22. 8. 2020.

    Ja u toj zoni radim zadnjih 5 godina, a ovaj problem zadnje 3 postoji i postaje sve veci. Odma' tu iza je stanica komunalne, a saobracajci stoje svakog dana ispred ili iza iste rupe i pisu kazne bez prestanka.. Niko ni da pomisli na to da reaguje i resi problem, treba resetka da se stavi koja kosta 50evra max

    • Ivan

      18:50 // 23. 8. 2020.

      Haha pa zato i neće što košta 50evra...da je 50000,pa da se ugrade pola odma bi krenuli da rade...tako to ide...ziveo don pablo Vucic

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: