Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:17, 14. 7. 2014.

SC “Čair”: Zdravlje plivača nije ugroženo

bazen Ilustracija

Čišćenje pločica kraj zatvorenog bazena hemikalijom dok deca treniraju plivanje u Sportskom centru “Čair” zabrinulo je mnoge roditelje koji smatraju da je time ugroženo zdravlje plivača.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • b.i.

    09:47 // 14. 7. 2014.

    Sredstva za čišćenje na bazi hlora koja se kontrolišu u laboratoriji SC "Čair"!? Mogu misliti kakva je to laboratorija i sredstva na bazi hlora a tek stručni hemičari.Gluposti ! Roditelji su u pravu !

  • Ivan Milovanovic

    10:22 // 14. 7. 2014.

    Ciscenje hemikalijama slobodno moze celenoci od ponoci do 8 ujutru da se cisti, nema potrebe i preko dana. Da s eprebrise da, ali bas "rastvorene hemikalije" ne verujem da su toliko neophodne..

  • dr Jakov Zlatar

    10:26 // 14. 7. 2014.

    b.i.@ za tvoju informaciju, laboratorija SC Čair je jedna od najsavremenihih u gradu, a tamo rade stručnjaci, koji su nekad radili u Kliničkom centru i Higijenskom zavodu.

  • Jovana

    11:13 // 14. 7. 2014.

    Kakva sramota, bolje bi im bilo da ociste toalet od koga celo predvorje smrdi na amonijak, nema ni vrata, ni tecnog sapuna!
    Sram bilo sve staresine bazena Cair, bazen je postao jedna velika ruina!

    • Roditelj plivaca

      15:37 // 14. 7. 2014.

      Zimus kada je bilo jedno medjunarodno takmicenje dvanaestogodesenje dete iz Subotice je reklo da nije bilo u groznijem WC-u.

  • Lola

    11:20 // 14. 7. 2014.

    Kakavi odgovori i nepošteno svaljivanje krivice na klubove za nemogućnost održavanja minimuma higijene na bazenu.Plivačima se uskraćuju treninzi tri dana pre državnih prvenstava,što zaista nije u redu

    • Roditelj plivaca

      15:42 // 14. 7. 2014.

      Pa naravno da im se uskracuju treninzi jer plivaci "mute vodu" a kada dodje vise stotina kupaca oni ne mute vodu! Sramota za rukovdsto bazena. Hitno smeniti direktora!

  • Dragoslav

    12:22 // 14. 7. 2014.

    Svi su se fokusirali na hemiju.Jel ikome upalo u oči da kutur kabla stoji na samoj ivici bazena!Za mene lično je ovaj "detalj" sa slike odlika OGROMNE NEODGOVORNOSTI!Kad god da je slikano(ilustracija)

    • Roditelj plivaca

      15:44 // 14. 7. 2014.

      Taj kotur stoji tu jer tu rade sami "strucnjaci".

  • dr Jakov Zlatar

    14:20 // 14. 7. 2014.

    Što se tiče higijene ima puno zamerki, spoljašne svlačionice su prljave, toaleti i spolja i unutra takođe, unutrašnje svlaćionice se ne zatvaraju,napolju niko ne brine o stvarima posetioca.

  • Roditelj plivaca

    15:40 // 14. 7. 2014.

    Muski WC nije radio, a u zenskom nije bilo svetla, jedna kabina nije se zatvaral, WC solja je bila puna do vrha, nije bilo ni tecnog sapuna. Ne mogu da zamislim da ne mogu da kupe sijalicu i sapun.

  • Roditelj plivaca

    15:56 // 14. 7. 2014.

    Bas briga direktora bazena i ne interesuje ga bezbednost dece koja treniraju. Samo da znate da su ta deca proteklog vikenda na drzavnom prvestvu za pionire i mladje pionire osvojila 28 medalja.

  • milica milica

    16:50 // 14. 7. 2014.

    moja drugarica je uvece, istog dana posle bazena povracala, imala temperaturu i izasla joj je groznica na licu i lekari su joj rekli da je od bazena, pa vi vidite koliko ste cisti

  • radnik

    18:34 // 14. 7. 2014.

    Ja mislim da je sve ovo upereno protiv naseg dr mr direktora i da zli jezici samo pricaju da on i ne silazi do bazena iz kancelarije i da u opste ne ide na sluzbena putovanja,ma sve ovo je cista laz.

  • ludi

    19:09 // 14. 7. 2014.

    Eto zbog čega ne podnosim čairski bazen. Lepo vrezina menjaju vodu svakih 7 dana kakav hlor i hemikalije...svaki ponedeljak nova voda. Najcistiji bazen u Srbiji ako ne i šire...

  • hedonist

    20:23 // 14. 7. 2014.

    ko vam poveri bazen i gde li vas sabrase,sa sve direktora!

  • roditelj

    00:33 // 15. 7. 2014.

    Ako su na samom ulasku toaleti u užasnom stanju o kakvoj se ovde higijeni govori?Svaka domaćica koristi sonu kiselinu za higijenu kupatila ali NE dok su deca u kadi...zar ne ?!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: