Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:35, 6. 9. 2012.

SNS: “Jugoistok” zapošljavao u avgustu

490x370-490x370-Jugoistok01.jpg Logo

Krajem avgusta u “Jugoistoku” je zapošljen veliki broj radnika, a kako kažu u SNS, trebalo je da bude samo 1. Direktor tvrdi da je sve rađeno u skladu sa Godišnjim planom poslovanja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ajde bre chenjaj i brzine menjaj

    16:33 // 6. 9. 2012.

    Ma, šta ovi oriđinali iz SNS više laju okolo? Prošli su izbori, nema više budala koje bi mogli prevariti departizacijom, konkursima i ostalim glupostima. Videli smo i borbu protiv korupcije: Kene i Jocić pušteni iz mardelja, Džaja proglašen svecem od strane Vrele Usne! Šta ove zafarabane radikalčine misle, dokle će, sa svojim legendarnim poštenjem? koje je poznato čak i policiji!
    Prvo da sprovedemo istragu o datumima kada je onaj njihov građevinski tehničar sa groblja polagao ispite, jer je površnim pregledom utvrđeno da je u barem polovini slučajeva bio na drugom mestu, jednom je čak i štrajkovao glađu!
    Na zapadu su za malo plagiranja disertacija političari odlazili u zaborav, a za falsifikovanje/kupovinu diplome – u zatvor se ide čak i u Belorusiji! Srpska će Naprdna stranka nešto, o nekome da trkelja! sa takvim diplomcem!

  • Vukoje

    01:56 // 7. 9. 2012.

    Oglasa nema nigde...
    Mozete li molim vas da pitate novozaposlene gde su videli oglas, zivo me zanima?

  • Jelena

    07:58 // 7. 9. 2012.

    Kako neko može da bilo šta komentariše o partiskom zapošljavanju ako njegov koalicioni partner (Palma).otvoreno kaže da je departizacija samo prazna predizborna priča!!??

  • Jelica

    13:38 // 8. 9. 2012.

    Kamo srece da je samo ovo partijsko zaposljavanje bilo... ko zna sta se sve do sada desavalo a da nije uglefalo svetlost dana. Samo mi je zao papira koji su potroseni za stampanje lsznih obavestenja o laznim i nepostojecim konkursima. Zalosno...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: