Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:19, 19. 2. 2019.

| Društvo

“SNS ofrlje” - nova akcija nezadovoljnih Nišlija i novih 9 “SNS rupa”

Autor:M. ZirojevićIzvor:Južne vesti
sns ofrlje
Akcija se sa ulica proširila i na trotoare; Foto: Niški aktivizam

Pored još 9 rupa koje su nazvali po Srpskoj naprednoj stranci, nezadovoljne Nišlije okupljene u grupi “Niški aktivizam” krenuli su da po vladajućoj stranci “krste” i oštećene i nezavršene trotoare po gradu.

SNS rupe se šire po Nišu, ali se plava boja spreja širi i van ulica. Nezadovoljne Nišlije kažu da su gradski čelnici zaboravili na pešake. Zato su natpisom “SNS ofrlje” obeležili raskopane i nezavršene trotoare u i oko Ulice Vojvode Tankosića.

Trotoari su takođe sve više u rupama, i čak i kada se kolovoz zakrpi, oni se preskaču. Mamama sa kolicima, kao i osobama sa invaliditetom je nemoguće kretati se trotoarima koji su u ovakvom stanju - kažu aktivisti.

Nezadovoljni građani napominju Direkciji za izgradnju Grada Niša da su i pešaci ravnopravni građani, zajedno sa vozačima i ostalim učesnicima u saobraćaju, kao i da se o njima treba povesti najviše računa.

Akciju sa trotoarima kažu da će nastaviti, a 9 udarnih rupa nazvanih po SNS dobilo je društvo, jer ih je obeleženo još još 9 i to u ulicama: Branka Ćopića, Josifa Pančića, Kralja Vukašina, Majora Tepića, Proleterskoj, Pirotskoj, Vojvode Mišića i dve u Vojvode Vuka.

Niški SNS “prozvan” ovom akcijom od nezadovoljnih Nišlija, za sada nema komentar. Poverenik SNS u Nišu Zvezdan Milovanović rekao je da za “SNS rupe” prvi put čuje, pa ne može ni da komentariše, a članici Glavnog odbora SNS Dragani Sotirovski su pitanja poslata na mejl, na koji za sada nije odgovorila.

Podsetimo, akcija “SNS rupa” krenula je početkom februara iz Ulice Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja, koja posle radova oko novog parkinga nije vraćena u prvobitno stanje. Nastavljena je i na Paliluli, a za vikend proširena sa 9 novih.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Buki

    22:20 // 19. 2. 2019.

    Pa iz aviona se vidi da je za ove rupe kriva bivsa vlast od pre 7 godina. Zasto da napadamo sadasnju vlast :)))))

  • Naissus

    20:33 // 19. 2. 2019.

    Ovi sendvičari sigurno lete bespilotnim vazduplohovima pa im rupe i ne smetaju. A možda se i telepromptuju sa mesta na mesto ......

    • Duka Dukic

      21:06 // 19. 2. 2019.

      Ne,nego isli kozijim stazama do juce,ko zna gde!

  • Duka Dukic

    19:16 // 19. 2. 2019.

    Meni stvarno,ali stvarno nije jasno ovih sto klikcu minus!!Pa evidentno je i prosto vidljivo to na svakom uglu,ulici i cosku,kakav je raspad od ulica i trotoara!Pa da li imaju neki sendvic od toga,ili dosli sa neke vrske cuke,pa im ovo dobro!Ne razumem!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: