Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:50, 14. 1. 2021.

SSP: Ljude niko nije upozorio na nadolazeće poplave, direktor "Srbijavoda" da podnese ostavku

rogoz Voda ušla u dvorišta; foto: Čitalac

Na poplave koje su pogodile jug Srbije reagovali su iz Stranke slobodne i pravde u Nišu, iz koje ističu da je nezamislivo je i krajnje nehumano da ljude niko nije upozorio na nadolazeće poplave i time im direktno ugrozio živote. Traže smenu direktora “Srbijavode” Gorana Puzovića i od njega odgovore da li jedan o uzroka poplava što brane nisu ispuštene na vreme, kao i da navede šta je tačno preduzeto da se spreči izlivanje reka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jonca

    14:17 // 14. 1. 2021.

    I ne samo on,nego i onaj nazovi strucnjak meteorolog Todorović,koji je javno u medijima da ce padavine biti slabog intenziteta i samim tim ne predstavlja opasnost po gradjane izneo takvu prognozu.

    • RadoMir

      19:39 // 14. 1. 2021.

      Maro , Maro od bisera grano.... sad mi je laknulo zimi je vlaga ko sto reče

  • Mara

    14:18 // 14. 1. 2021.

    Protiv prirode se ne može. A šta ima ko koga da upozorava ljudi uvek na to treba da budu spremni i koliko mogu da se zaštite. Kakve nebuloze svaku stvar politizujete. Znaju da su de zima da će biti kiše vlage svašta

    • seljak

      17:31 // 14. 1. 2021.

      maro ( m-malo slovo) zasto ne moze da se najavi poplavni talas iz bugarske do niša putuje 2.dana drugo: zasto zavojsko jezero ne moze da se ispusti na minimum pre dolaska poplavnog talasa?

    • Ja

      19:42 // 14. 1. 2021.

      Stvar se politizuje onog trenutka kad dovedete nesposobnog stranackog coveka na bilo koje mesto koje moze ugroziti zivote i imovinu. Pljuvanje po tim stranackim vojnicima nije politizacija

  • Право питање

    15:08 // 14. 1. 2021.

    На коме треба увек и стално инсистирати. Да ли је на време уведена редовна и ванредна одбрана од поплава на потезу од Димитровграда до насеља Долац? Да је све испоштовано, грађани су морали на време да буду обавештени и тиме би се сигурно смањила штета. РХМЗ редовно даје упозорења свим општинским и градским штабовима за ванредне ситуације и свим надлежним водопривредним јавним предузиећима.

  • Smuk

    15:49 // 14. 1. 2021.

    Ostavke ? Da l' ste normalni? Opet će da vam dadu "na izvol'te" istog kao što je sadašnji! "Neko" reče još 2014.god. kad beše potop da "će bude sve rešeno"! I "rešiše" ga ! Nego , deljite čamci ili odma' svi na Ararat !
    Pamti li nekó neštó ili su sve amebe oko mene ?
    Srećna svima Srpska nova godina !
    Mnogo pozdrava za moju drugaricu Maru i na svi koji "vode" račun od narod !

  • Oblak

    16:23 // 14. 1. 2021.

    Nisam stucnjak, ali bi neko trebao da proceni razloge poplava u Belo Palanackoj opstini. Mislim da je jedan od razloga izgradnja novih brana na Nisavi. Ako je to, onda ce poplave u tom delu biti ucestale.

  • Krivi

    16:23 // 14. 1. 2021.

    Očekujem da onaj "mladi opozicionar", muzikant ili kako već, pokrene peticiju za smenu ribočuvara, zato što nisu na vreme obavestili vodovod i kanalizaciju o nadolazećim poplavama.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: