Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 18. 4. 2021.

SSP: Socijalne stanove dati besplatno na korišćenje porodicama čije su kuće izgorele u požaru

posle pozara Ostalo zgarište; foto: JV

Da bi Grad Niš morao da porodicama koje su u nedavnom požaru izgubile krov nad glavom obezbedi besplatan smeštaj, smatraju u Gradskom odboru Stranke slobode i pravde i zahtevaju od nadležnih da im ustupi socijalne stanove besplatno na korišćenje.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Pera

    12:05 // 18. 4. 2021.

    Jel istina da su socijalne stanove u Nišu dobijali deca gradskih parazita koji su na kazan grada Niša i da ispred tih zgrada parkirani besni automobili?. Pitam za drugara.....

  • Smuk

    10:43 // 18. 4. 2021.

    "Imamo para iz heliOkoptera da dajemo narodu" ! Imamo za Nacionalne stadione po Surčinu i Zaječaru , za beslovesne "projekte" a nemamo za naše ljude na ivici egzistencije ... ima ih ,sigurno,milion, na nivou Srbije. Niš je "zadnja rupa na svirali" ,"malo" zahvaljujući sebi a pogotovo "gradskoj vlasti".Na slikama zgarište izgleda strašno ali posetiti ga... ono je-Danteov pakao! Humanost ... gde je?

    • bivša

      15:00 // 18. 4. 2021.

      Epa nije fer.Šta je sa ljudima iz Rasadnika?Zar ste njih zaboravili?Setite se da je jedna baka umrla od opekotina.Ili svima dati socijalne ili nikom

  • Nislija

    12:54 // 18. 4. 2021.

    e kada bi vi znali ko dobija te socijalne stanove i kako. 90% njih ne ispunjava nijedan uslov a od socijale su daleko ali su blizu sns...

    • B.Petrović, pučki psihijatar

      10:29 // 19. 4. 2021.

      Srbi su to.........
      "Snalažljiv" narod.
      Sve izokrenu i izopače, istini se rugaju.Već dugo, istina je ovde Fenomen.
      Brze, bolje, jače , nezaustavljivo streme ka nestajanju sa ovih prostora.
      Možda, po zakonima Prirode tako i treba?

  • mile samac

    18:18 // 18. 4. 2021.

    prvo to nisu kuće to su samački smeštaj za,,radnike građevinara.u tim samačkim sobama (bilo je šest većih i dve manjih) koje su uzurprale radnice samice graevinara,i stanovale besplatn -dugo nisu plaćale( struju vodu)nikakve troškove.useljavanje blo kaubujsko.to nije pod stambeno.sada im smeta kirija pa ukinite kiriju i stanarima koji stanuju u zgradama.mnogo je radnika samca ostalo bez smeštaja.

  • nisliski mohikanac

    15:31 // 18. 4. 2021.

    Prvo izvestaj nadleznih kako je nastao pozar.Drugo papirologija cije je to bilo. Ovako ispada sagradim kucu na,placu firme u stecaju, ona izgori i ?

    • Нешто Смрди

      18:16 // 18. 4. 2021.

      Поменуте бараке су власништво Грађевинара.У пожару нико није ни окрзнут пламеном.Мало чудно и треба добрано испитати настанак пожара - смрдуцка да је изазван намерно а све у нади да се ОКУПИРАЈУ социјални станови,баш као што су и ови што су изгорели окупирани.Треба бити искрен и изрићит - истина на виделу,па ком се свиђа свиђа.Хуманост престаје тамо где се докаже превара и задња намера.

  • Des - pot

    11:45 // 18. 4. 2021.

    Smuk, Ma imamo za sve, pa i za ove nesrećnike(vidite koliki je rast BDP-a, najveći u Evropi)al' ne damo kad njima treba. Daćemo kad oni nama trebaju!

  • Znate šta Tito je umro odavno

    15:36 // 18. 4. 2021.

    A što da od moj porez se plaća njima!?Plaćam osiguranje od krađe,požara,poplave za stan 60kvm 150 din a premiju da mi se nedalo Bog zapali stan bi imao 2 miliona dinara-i tih 150 dinđi Vam bilo mnogo a?Verovali ili ne Ja volim da pomažem ljudima ali ga preteraste...Da se usele u novi stanovi za 7-8000 i nevalja moooree...Pozivam GRAD,nek im grad plaća ali ako odbiju poso koji im grad nađe napolje!

  • Ivana

    11:59 // 18. 4. 2021.

    Tako je! Treba ljudima dati te socijalne stanove na koriscenje,BESPLATNO,a ne da placaju kiriju.Zato su socijalni stanovi,da budu besplatni.

  • Cobi

    12:39 // 18. 4. 2021.

    Moraju ići da kleknu pred Davidovićku, ona će im deli.

  • Čudesni dribling

    13:11 // 18. 4. 2021.

    Sa nevidljive pare iz nepostojeću banku na Mauricijus sve ni rešIli!

  • vox

    00:20 // 19. 4. 2021.

    G.gradonacelnica moze nekoliko svojih stanova da ustupi ljudima,ima ih toliko da ni sama nezna.Ili da urgira kod,,prijatelja Medjarca,,da se izgrade.

  • Oblak

    07:45 // 19. 4. 2021.

    Principijelnost je vrlina, ali kada se princip jednom prekrši onda nastaje odokativna metoda i kaubojština.
    Šta da rade hiljade mladih bračnih parova u Nišu koji jedva da preživljavaju, ali kiriju za stan moraju svakog meseca da plaćaju.
    Kirije ili postoje ili ne popsatoje.

  • Mara

    13:39 // 18. 4. 2021.

    Ako I treba

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: