Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:20, 28. 9. 2015.

| Društvo

Sa "Wizz Air"-om i narednog leta iz Niša do Evrope

Autor:A. P, A. S.Izvor:Južne vesti
wizz
"Wizz" i naredne godine iz Niša; foto: Vanja Keser/arhiva

“Wizz Air” je objavio svoj letnji red letenja za narednu godinu prema kome će od 27. marta 2016. godine nastaviti da leti iz Niša ka Malmeu i Bazelu svake srede i nedelje.

Za razliku od dosadašnjeg rasporeda, kada avioni ka Švedskoj i Švajcarskoj lete u različitim danima, šarene letelice mađarskog avio-prevoznika sledeće sezone leteće do oba evropska grada u istom danu.

Kako kažu u ovoj kompaniji, raspored letenja sa niškog aerodroma je tako urađen iz operativnih razloga.

Raspored letova je napravljen na osnovu operacionih faktora, slobodnih mesta, rotacije i raspoloživosti letelica, tako da su, u trenutnom rasporedu, dati dani bili slobodni za oba leta - poručuju iz Wizz Air-a.

Na niškom Aerodromu kažu da najavljena kupovina karata za narednu letnju sezonu znači da su ispunjena očekivanja mađarske avio-kompanije.

Nastavak saradnje sa avio-kompanijom je od velikog značaja za naš aerodrom, ali i od značaja za razvoj južne i istočne regije Srbije - piše u saopštenju Aerodroma.

S obzirom na činjenicu da će doći do promene u redu letenja tokom 2016. godine, putnici će biti krajem marta biti u prilici da odu do Malmea ili Bazela na dan ili dva, jer će se završetak aktuelnog rasporeda poklopiti sa novim redom letenja.


U planu i nove rute

Iz “Wizz Air”-a najavljuju porast broja linija sa onih aerodroma koji nude nisku cenu areodromske takse, kakav je i niški Aerodrom “Konstantin veliki”.

Što se tiče novih ruta, pričamo sa mnogim aerodromima u vezi mogućeg proširenja pošto ćemo nastaviti da se širimo na aerodrome koji nude niske cene. Kada budemo imali novosti, objavićemo ih u dogledno vreme - ističu u “Wizz Air”-u.

Prema podacima sa sajta ove kompanije u letnjem redu letenja početna cena avio-karte do Malmea iznosi 2.299 dinara, dok se do Bazela može naći po početnoj ceni od 3.399 dinara.

Podsetimo, “Wizz Air” je od 15. septembra smanjio broj letova ka Malmeu sa 3 na 2 leta nedeljno i nastaviće da leti i tokom zimskog reda letenja do 26. marta naredne godine i to za Bazel ponedeljkom i petkom, i za Malme utorkom i subotom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zoka

    22:32 // 25. 6. 2016.

    Jos kad bi imalo iz Nisam za Zenevu pola putnika sto odu sa easyjet-om do Bgd preslo bi da ide za Nis

  • JovanMarjanovic

    23:49 // 6. 12. 2015.

    Svaka cast kompaniji Wizer i osoblju,leteo sam do Malmea i nazad,ljubazni,profesionalni,samo neka ima visr letova nedeljno i sa ovim cenama letova i mozda malo nizim cenama za prtljag bice super.Pozz.

  • Zorica

    14:27 // 30. 9. 2015.

    Complimenti ! Nadamo da sto pre poleti i za italiju Milano (malpensa )

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: