Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:37, 19. 3. 2022.

Sa ekološkog protesta poručili da nema promena dok Niš ne ustane i pozvali na potpisivanje narodne inicijative

protest

Protest protiv ekološkog uništavanja zemlje pod parolom "Niš nije na prodaju" protekao je bez incidenata i protestne šetnje, a građanima se obratio predstavnik inicijative Kreni-promeni Savo Manojlović i poručio da ne može biti promena u Srbiji dok Niš ne ustane i podsetio da su promene često kretale iz tog grada. Pozvao je Nišlije da se od ponedeljka priključe i potpisivanju narodne inicijative protiv trajnog iskopavanja litijuma i bora.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Владета Понош

    15:56 // 19. 3. 2022.

    Доследни и храбри људи, браво!

  • Nislija

    16:18 // 19. 3. 2022.

    Na ekološkom protestu ne spomenuti ni jednu jedinu reč o ekologiji(preslusao sam ceo govor Save Manojlovića) je zaista totalni apsurd. Ni reč o Nišu koji ima najzagadjeniji vazdih u Srbiji kao da se ovaj problem reši niti bilo koji drugi ekološki problem ni reč o njemu. Tužno i žalosno. Svojim ponašanjem oterao je sve ljude od sebe sto se vidi na snimku po broju prisutnih u glavnoj pesačkoj ulici.

  • Marko

    16:31 // 19. 3. 2022.

    Manojlović čovek najzaslużniji što režim nije pao pre izbora. Ceo svoj život na "grbači" stranih fondacija od kojih i danas živi putujući po Srbiji kako bi opravdao sretstva koja je od njih dobija.Procitajte njegov CV sve će vam biti jasno. Drago mi je sto su gradjani Niša to prepoznali i svojim neizlaskom bojkotovali danas skup ovog lažnog ekologa i profitera.
    Živeo Ćuta pravi borac za ekologiju

    • Pirocanac

      18:53 // 19. 3. 2022.

      Pa pitaj cuftu kako je odbranio sela oko Pirota d mhe,kako je svoj Pirot od zagadjenog vazduha iz tigar tyresa i tigar ad.Sve ce ti se samo kasti.

    • Profesor

      19:16 // 19. 3. 2022.

      Ja sam proučio njegovu biografiju i shvatio da je čovek koji ume da organizuje proteste, da nađe novac za plaćanje kazni bahate vlasti koja se sveti građanima koji protestuju, da iscrpi sve pravne mehanizme prenego što ljude tera da pešače, da skrene pažnju za par dana i natera vučića da izađe i izvini se. A šta si ti uradio - osim što imaš sumanute teorije?

  • Никола

    16:50 // 19. 3. 2022.

    Отпор кренуо у предизборну кампању…

  • Smuk II

    17:13 // 19. 3. 2022.

    Naravno,što se tiče zdravstvenih ustanova i zdravstvenih radnika - najpametniji i najstručniji su oni koji nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa tom profesijom!Što se tiče ekologije,moram priznati da su svi prisutni na sajtu, ekološki "obrazovani",vrlo malo ali sasvim dovoljno da drugima sole pamet! S. Manojlović ne vodi računa o Nišu, naravno kada Nišlije ne vode računa o sebi,nego će SNS-ovci!

  • A SnS bojkot

    17:25 // 19. 3. 2022.

    Ma Nišlije, što ste bojkotovali SnS odred plavih strumpova u centru.
    Tako su lepo poredjali.

  • Uvek treba čuti i drugu stranu

    17:51 // 19. 3. 2022.

    Dodeliće se nagrada „Bambi“ učesniku protesta koji da tačne odgovore na pitanja; Koliko poslanika su zeleni imali u Bundestagu 1999. godine? Ko je Jozef Fišer? Kako su se zeleni izjasnili po pitanju bombardovanja SRJ bez mandata UN? Koju efikasnu alternativu "zeleni" nude energetskoj stabilnosti našoj državi? Hvala.

  • biba

    17:56 // 19. 3. 2022.

    Dragi sugradjani,nije bitno koliko je ljudi bilo vec sustina ideje a to je odbrana srpske zemlje i vazduha.Vucic je naciji navukao kompleks svojim autobusima i svi sada merite vrednost ideje po broju ljudi.Da,nije bilo 10.000 ali je vredno ono zasta se svako u Srbiji treba boriti da bi potomcima ostavili zdravo nasledje.Ko to podrzava nebitno je da li skup vodi Savo,Cuta ili Marinika.

  • Miša iz Niša

    19:07 // 19. 3. 2022.

    Sramota je da notar nije došao na zakazan termin i da potpisivanje peticije nije moglo da krene odmah.
    Bio sam sa detetom, slikao se Savom i prozborio koju s'njim, da ima dete sutra uspomenu da smo Bar pokušali!
    @Marko Naravno da je 'strani plaćenik' kad nijedno domaće ministarstvo Ne podržava pokrete tog tipa niti im daje novac za programe.
    A vlada Srbije boga mi takođe strane pare troši...

    • petar

      15:50 // 21. 3. 2022.

      kakva sreća,sreo se sa Savom ,pa se i dete slikalo.
      Pa da je i Sveti Sava bilo bi mnogo,kako smo nisko pali fuj.

  • Jorad Ristov

    07:45 // 20. 3. 2022.

    Dobri su. Jedan mi je rekako da je cvekla zelene boje a dunja crvena. Jedno im je, ipak, zajedničko - praziluk. Nije mi jasno ono: idemo da blejimo. Pitam jednu grupu o čemu se radi, a oni, svi u glas: Idemo da blejimo. Mislio sam da im se pridružim, ali, gde ovako mator da blejim - a ovca nisam.

  • ђура

    06:58 // 21. 3. 2022.

    Еко герила има решење !
    Не знам зашто су се ућутали ?!. Да ли неко зна где су ? Није фер да живимо у лошим еко неприликама а да се они не јављају !.

  • petar

    08:55 // 21. 3. 2022.

    Kako bi bilo lepo da Niš krene pa na vlast da dovede Savu i Ćutu gde bi bio kraj našoj sreći.
    Ne zamajavajte narod više izgubili ste se u prostoru i v

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: