Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:19, 6. 10. 2022.

| Društvo

Sajam frankofonih karijera sutra u Nišu

Autor:J. S.Izvor:Južne vesti
Filozofski fakultet
Održava se u petak 7. oktobra na Filozofskom fakultetu; Foto: JV

Koje mogućnosti imaju za građenje karijere studenti i srednjoškolci koji uče francuski jezik moći će da saznaju na Sajmu frankofonih karijera, koji se održava u petak 7. oktobra od 10 do 16 sati na Filozofskom fakultetu u Nišu.

Organizatori očekuju više od 200 učenika i studenata iz Niša, Kragujevca, Valjeva, Pirota, Novog Sada, Beograda na sutrašnjem Sajmu.

Kažu da će oni tamo moći da razgovaraju sa predstavnicima raznih francuskih kompanija, da učestvuju u brojnim radionicama, prezentacijama, da se sretnu sa preduzetnicima, profesorima i prevodiocima. sajam Sajam za učenike i studente francuskog jezika; foto: Francuski institut

Studenti i srednjoškolci moći će da se upoznaju sa svim mogućnostima koje francuski jezik pruža za građenje karijere. Imaće i priliku za svoj prvi speed job dating - navode organizatori.

Sajam frankofonih karijera u Nišu će svečano otvoriti Stanislas Pjere, direktor Francuskog Instituta u Srbiji i savetnik za kulturu ambasade Francuske u Beogradu, koji će potom u dve niške škole, "Učitelj Tasa" i "Car Konstantin", uručiti knjige, kao znak zahvalnosti za njihov rad na promociji francuskog jezika i kulture.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: