Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:40, 12. 7. 2023.

Sala Narodnog pozorišta izdata SNS-u za 180.000 dinara

Narodno pozorište Niš Naprednjaci u Pozorištu držali sastanak; foto: Ljubica Jocić

Za stranački sastanak na kom su se niški naprednjaci zvanično upoznali sa novim predsednikom Srpske napredne stranke Milošem Vučevićem, iznajmljivanje sale Narodnog pozorišta Gradski odbor niškog SNS-a platio je 180.000 dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Karudijan

    17:16 // 12. 7. 2023.

    Malo je...
    Trebalo je da ih odrape za bar još toliko... Mnogim funkcionerima je ovo bila prilika da vide pozorište, nadam se da je predstava bila ok.

    • Milos

      16:06 // 13. 7. 2023.

      kao prvo: nece te pare da zarade glumci nego pozoriste. Kao drugo: jel si se pitao cije su te pare koje daje SNS? odakle? iz drzavne kase. To znaci da si deo plate i ti uplatio za "edukovanje" ovih nepismenih

  • Filozof

    17:23 // 12. 7. 2023.

    Zakupis salu, platis animatore, spremis sendvice i izjavis nekom ljubav ... Kako je to romanticno ...

  • Marina Adamović

    17:34 // 12. 7. 2023.

    Ova kulturna i umetnička institucija je izgubila mnogo na značaju: SNS joj određuje i repertoar (kada su njeni članovi bili na masovnom skupu u Beogradu . predstava pomerena), sebe postavlja kao glavnog izvođača za sktrogo kontrolisani sastav gledališta. Sramota. Žalosno za divne glumce koji nisu "nada Srbije" Niš tone, već mu je glava pod vodom :(

    • M

      00:21 // 14. 7. 2023.

      Koji su to clanovi Narodnog pozorista bili na "masovnom skupu", kako ste nazvali SNS miting? Odakle vam ta neistina? Da ste malo pratli i da niste maliciozni prema NP u Nisu, znali bi ste da NIKO nije isao na taj skup, a da su divni glumci, koji nisu "nada Srbije" pre samo mesec dana doneli korpu nagrada svom "potonulom" Nisu, cime itekako sa svoje strane doprinose njegovom boljitku.

  • Torpedo

    18:42 // 12. 7. 2023.

    Da se zamoli pop Rasa, da okadi pozoriste !

    • Milos

      08:00 // 14. 7. 2023.

      a crkva kao nije uz vlast? da da

  • Драган Шабац

    18:52 // 12. 7. 2023.

    Види сад, платили коришћење сале позоришта. Знате ли да је салу позоришта у Шапцу директорка Миња Богавац бесплатно давала за нпр. промоцију књиге судије апелационог суда Миодрага Мајића, за скупове новог оптимизма...и то све у време председниковања Небојше Зеленовића.

    • Autteikter

      21:08 // 13. 7. 2023.

      Cemu nervoza ! Kratko ce ti trajati radost promene gradske vlasti ! Vidi jel pade ,danas, neka mrvica sa sns stola, pa pokupi !

  • Гага

    19:01 // 12. 7. 2023.

    ....па...какав је то проблем?Има ли неких паметнији новости?

    • Naissus

      21:30 // 12. 7. 2023.

      Mozda si ti Rokfeler pa te je bas briga ali meni je svaki dinar bitan i ne zelim da placam raznoraznim diletantima sastancenje u prazno

  • Naissus

    21:27 // 12. 7. 2023.

    Decu lecimo "na kasicicu", SMS porukama a za sastancenje raznoraznih olosa placamo nenormalne cifre .... Ovaj grad je potonuo kao Titanik

  • Čitati A. Kamija

    04:20 // 13. 7. 2023.

    A "hrabro" niško glumište nit šapuće nit romori. Umetnost frljiše kroz pendžer niz sokak. Jer, umetnost bez glasne i razgovetne reči i slobode ne biva. A sloboda je nepotrebna i bezvredna - od nje ćara nema, ali tegobe, pa i pogibelji može da ima.
    "Jer vaša glupost nije bez predznanja. Vi nikad niste znali za šta se treba opredeliti ali znate šta treba uništiti."
    A. Kami

    • Hram boginje Talije

      21:28 // 13. 7. 2023.

      Nisko glumiste je odabralo taktiku -ne zameranja !
      Vlast je to, ne talasaj ! Ima tu ,pametnih glumaca, koji prevazilaze provinciju, ali , budzetska plata nije neka, bar je na vreme, mozda se uvati neka tezga, otvorio sam privatnu skolu glumista, cu si cutim ! Nazalost i sindikat kulture se priklonio direktorima i sind.predstavnici ustanova ,gledaju da nesto usicare, jer kulture u Nisu - NEMA !

    • M

      00:32 // 14. 7. 2023.

      Da pratite repertoar NP u Nisu znali bi ste da hrabro nisko glumiste itekako kriticki govori o vremenu u kojem se nalazimo. Kami govori o umetniku koji se svojim delima ne zamera vlastima, a u vasem tumacenju "glumiste" treba da neumetnicki izrazi svoj bunt. A cak i da ste u pravu, otkud vam to da glumiste nije deo protestnih setnji?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: