Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:46, 17. 5. 2017.

| Društvo

Sam porodio suprugu u hodniku porodilišta

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
Porodiliste foto Aleksandar Kostic
Mala Kalina bila je nestrpljiva da sačeka odlazak u salu za porođaje; Ilustracija; foto: A.K.

Kada je u prokupačko porodilište doveo suprugu da bi se porodila, čekajući lekare u hodniku da se pojave, beba je počela da se rađa, a Kuršumličanin Zvezdan Ristić prihvatio je dete da ne bi palo na pod. Lekari su stigli taman da preseku vrpcu i zbrinu majku i dete.

Nesvakidašnji događaj se desio na Odeljenju ginekologije jer, kako sada u šali tvrdi Ristić, mala Kalina “nije imala strpljenja“ da stignu do sale za porođaj. 2 otac zvezdan ristic foto lj.m. Zvezdanu je Kalina peto dete iz dva braka; foto: Lj.M.

Sve je počelo u ranim jutarnjim satima kada je supruga, u iščekivanju porođaja, počela da krvari. Odmah sam je smestio u auto i krenuo ka jedinom porodilištu u Topličkom okrugu, u Prokuplju. U tom trenutku sam pomislio da nešto nije u redu sa bebom – priča Zvezdan.

Nakon dolaska na parking bolnice, sa suprugom Svetlanom koja gotovo da nije mogla da hoda, krenuo je ka zgradi porodilišta.

Kada smo ušli, vrata, kao i lift koji vodi do Odeljenja ginekologije na spratu bili su zaključani. U isčekivanju da se neko od medicinskog osoblja pojavi, video sam da supruga povlači pižamu koju je nosila i u tom trenutku se pojavljuje glava deteta. Nisam mnogo razmišljao, prihvatio sam je, a bebica je sama izašla - prepričava Zvezdan.

Ubrzo je začuo zvuk koji će pamtiti čitav svoj život. 3 majka i mala kalina foto lj.m. Majka i mala Kalina uskoro će kući; foto: Lj.M.

Beba je zaplakala baš u trenutku kada su se pojavili radnici ginekologije sa dežurnim doktorom. Odmah su ženu stavili na nosila, bebu odneli na Odeljenje i na kraju se sve završilo kako treba. Još sam uzbuđen, ali ne i uplašen zbog svega što se dogodilo– kaže srećni otac.

Zvezdanu je ovo inače peto dete iz dva braka. Majka i mala Kalina sada se osećaju dobro i uskoro će kući.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sveta

    23:35 // 17. 5. 2017.

    Bravo svaka cast sve najbolje vam zelim

  • Pera lozac

    17:29 // 17. 5. 2017.

    Porodjaj u bolnici je besplatan, ali se prisustvo oca porodjaju naplacuje

  • xyz

    16:29 // 17. 5. 2017.

    Verovatno su mu naplatili porodjaj u bolnici .. :)

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: