Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:39, 3. 10. 2021.

Samohranoj majci iz Prokuplja neophodna pomoć

Prokuplje centar Poziv za Prokupčane da poklone frižider samohranoj majci; Foto: Lj. M.

Samohrana majka iz Prokuplja dobila je paket pomoći koji je donirala beogradske Humanitarne organizacija "Čarolija-Pepeljuga 21.veka i prijatelji", ali je za normalan život ove porodice u teškom finansijskom stanju neophodno da se nabavi frižider. Iz te organizacije apeluju na sve Prokupčane, kao i građane juga Srbije koji mogu da pomognu da se poboljšaju uslovi života ove žene i njenog maloletnog deteta, da se jave toj organizaciji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ???

    11:09 // 3. 10. 2021.

    Ako je otac deteta ziv onda nije samohrana,a ako nije dete prima ocevu penziju. Uradite popis pirodica gde radi samo jedan,sa dvoje dece,gde se placa kirija. Pomazite svima ne samo pojedincima.

  • Ivan

    12:54 // 3. 10. 2021.

    Samo da joj ne pomaže Socijalna služba grada Prokuplja?,sve ostalo je uredu!

  • XX

    14:41 // 3. 10. 2021.

    Ako i treba da se pomogne zeni koja se sama bori za svoje dete,bolje pomagati samohrane roditelje nego da se pune dzepovi hraniteljskim porodicama.

    • Ja

      16:15 // 3. 10. 2021.

      Lepo i humano. Još lepše bi bilo kad bi samohrana majka probala sa malo radi... U Leoni recimo, jer je u Prokuplje... Za početak imaće za hranu i odeće. Posle par meseci imaće i za frižider. A posle može i na more da ide!... Samo treba da hoće da radi. Posao se ne čeka, posao se traži!

    • Samohrana

      07:46 // 5. 10. 2021.

      Ima nas dosta
      Sa po 2 i 3 deteta,a nesposobnih za rad....mislim,da Prokuplje ne treba po babi i stričevima,već najkritičnijim pomoći...Mnoooogo njih ni taj paket nije dobilo...

  • Aleksa

    16:20 // 3. 10. 2021.

    Organizacija nema za 1 frižider, pa moli građane ? Građani će pomoći, nego je za organizaciju sramota i bruka. Kakva je to organizacija.

  • Baca

    21:10 // 3. 10. 2021.

    Tekst članka kaže:
    "Samohrana majka jeste zaposlena, ali polovina plate ide za plaćanje kirije i računa, a drugi deo na školovanje deteta i njegov razvoj. Mi smo poslali jedan paket za njih dvoje i u razgovoru ganula me je iskrena molba samo za jedan frižider da bi i ono malo hrane što se ima moglo i da se očuva – ističe Uroševićeva."
    Možda je ovaj deo teksta dodat naknadno ili ljudi ne čitaju?

  • Niko

    06:32 // 4. 10. 2021.

    Hoce li nekad opština tj grad da pomogne svojim ljudima... Ili treba uvek gradjani da pomazu jedni drugima?

    • Vojca

      15:47 // 7. 10. 2021.

      A kada je to opstina Prkuplje pomogla nekom postenom siromasnom coveku . Zao mi je samo sto se zna ko koliko zasta je pokrao novac i niko ne raeaguje . Imamo li mi pravosudje Mislim primaju platu kao imamo ga ALI NI JEDNOG LOPOVA NE ZATVORISE ZA SVE OVE MALVERZACIJE OD BAJNIH PROMENA .. Nije provlem samo ova jadna zena Ne mora i pomoc Moze mama u Loni a dete u Jslice eto pomoci

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: