Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:32, 17. 6. 2019.

| Društvo

Saobraćajni kolaps u centru Niša zbog radova na ulicama [foto]

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Gužva Bulevar Nemanjića
Gužve sada - udobnija vožnja kasnije; foto: Vanja Keser

Rekonstrukcija prometnih niških ulica zatvorila je puteve u centru Niša i izazvala saobraćajni kolaps. Kolone vozila stvarale su se kod Ureda, na početku Bulevara Nemanjića i u samom centru grada, a građani su se žalili i na javni prevoz.

Gužva-saobraćaj-Bulevar-Nemanjića-2-foto-Južne-vesti-Vanja-Keser Radovi usporili saobraćaj; foto: Vanja KeserZbog postavljanja završnog sloja asfalta zatvorena je desna strana ulice 7. juli kod Crkve Svetog Luke, pa tako na mestu gde su inače prohodne 4 trake, sada funkcionišu svega dve. Redakciji Južnih vesti stigle su i pritužbe na gužvu na raskrsnici kod Ureda, najverovatnije posledica radova u Ulici generala Milojka Lešjanina.

Jedna građanka požalila se da 3 polaska koji saobraćaju na liniji Somborska - Železnička stanica nisu ni došla, a u Direkciji za javni prevoz kažu da znaju da mnogi polasci kasne, ali da je tako zbog gužve u saobraćaju. Gužva-saobraćaj-Ulica-generala-Milojka-Lešjanina-foto-Južne-vesti-Vanja-Keser

Nije samo tu problem. Generalno imamo problema gde su radovi. Imamo gužvu u centru, na Trgu je zastoj i kod Apelacionog suda imamo zastoj i tamo se radi - kažu u Direkciji.

Popravlja se i Jug-Bogdanova ulica u Nišu što, kako javljaju čitaoci Južnih vesti, izaziva zastoj kod Apelacionog suda. Zbog popravke deonice od Obilićevog venca do Trga Pavla Stojkovića nekoliko linija gradskog prevoza vozi izmenjenim trasama, a tako će biti sve do 1. jula.

Inače, radi se i na Bulevaru Nikole Tesle, a kako je najavljeno, za desetak dana bi trebalo da krenu i radovi na sređivanju Trga kralja Milana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki

    14:45 // 18. 6. 2019.

    I treba da se radi nije se radilo 10 godina kasa grada Niša je bila opterećena sa preko 3 milijarde dinara duga i o tome se baš ovde pisalo 3 godine je trebalo da se dugovi vrate bar većina njih i sad ima novca i treba ga iskoristiti za NOV asvalt tako je obo sto vidite nije krpljenje vec novo asvaltiranje Niš zaslužuje ovo.Banana je gradio kružne tokove spasao je Niš dosta ali nije isplatio obave

  • Vremenski neorganizovani

    10:44 // 18. 6. 2019.

    Zure za Evropsko prvenstvo u kosarci. Taj ko je dao Srbiji da bude domacin ili je lud ili je hteo da pokaze koliko smo nesposobni.

  • gortan....

    01:06 // 18. 6. 2019.

    Ovo samo u Nišu ima. Ulice se raskopaju i tako stoje 10-20 dana. Primer Bul. Nikole Tesle gde je skinut jedan sloj asfalta i to tako stoji već 10-tak dana. Drugi primer Gen. Milojka Lešjanina juče prođoh rade, videćemo kada će to da zakrpe....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: