Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 19. 7. 2018.

| Društvo

Šarčević u Vlasotincu posetio školu, pa prekinuo konferenciju za medije

Autor:Bojana AntićIzvor:Južne vesti
sarcevic
Minisytar u Vlasotincu prekinuo konferenciju; foto; Agencija "Publika"

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević prekinuo je u Vlasotincu konferenciju za medije, gde je bio u poseti jednoj osnovnoj školi, nakon što je novinarka, nakon diskusije o smeni načelnika školskih uprava, pokušala da mu postavi još jedno pitanje.

Novinarka portala Jugmedia Milica Ivanović je pre toga od ministra tražila objašnjenje na koji način se sankcionišu načelnici školskih uprava, ali i da prokomentariše svoje prethodne izjave po tom pitanju, a nakon kratke rasprave, želela je da postavi još jedno pitanje, ali je Šarčević odmahuo rukom i uz reči “Ma bež’te” napustio konferenciju.

Ministar Šarčević u Vlasotincu je inače posetio Osnovnu školu “Siniša Janić”, u kojoj se trenutno izvode radovi na kompletnoj rekonstrukciji zgrade i dvorišta, koja košta 77 miliona dinara, a sredstva za sređivajne škole obezbedila je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima.

Podsetimo, i prvi čovek Leskovca je pre dvadesetak dana, bez ikakvog obrazloženja, napustio konferenciju za medije, u trenutku kada je novinarka postavljala pitanja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petronije

    21:40 // 19. 7. 2018.

    Mnogo je takvih, njemu sličnih. Društvo mu dalo sve. Može mu se. Pripada grupi najbogatijih ministara.

  • Čapa iz sokaka

    18:37 // 19. 7. 2018.

    Šta bi za mene bilo ogromno iznenađenje? Da naiđem na kultivisanog, istinski obrazovanog... esenesovca. Ali, avaj, neobrazovani, priprosti... to su esenesovci. Upravo zato što u svemu pripadaju minornim, najprizemnijim slojevima društa, svoju beznačajnost pokrivaju bahatošću, nadutošću, agresivnošću... čime još više potvrđuju istinu o sopstvenoj beznačajnosti. To su "suvišni ljudi" - Dostojevski.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: