Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 17. 7. 2014.

| Društvo

Savetovanje pčelara u Nišu

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
pcela-*flickr-bob-in-swamp*.jpg
Edukacija za pčelare u Veterinarskom institutu, foto: flicker.com

Primena odgovarajućih mera za uspešno zimovanje pčelinjaka i njihova zaštita u ekstremnim vremenskim uslovima, glavne su teme savetovanja koje će se održati u prostorijama Veterinarskog specijalističkog instituta.

U organizaciji Instituta i Pčelarske zadruge “Suva planina” iz Niške Banje, pčelari će imati mogućnost da čuju o novim metodama za održavanje košnica.

Savetovanje, kako stoji u programu, neće bti samo teorijsko, već će biti organizovan i ogledni čas na pčelinjaku Veterinarskog instituta. Pčelari će imati priliku da vide postupak tretiranja mravljom kiselinom uz pomoć isparivača, uz dobijanje propolisa.

Predavači će biti pčelari, ali i diplomirani veterinari i doktori veterine.

Letnje savetovanje je zakazano za subotu, 19. jul, sa početkom u 10 sati, u prostorijama Veterinarskog instituta u naselju “Milke Protić” BB.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • akonkagva

    13:23 // 17. 7. 2014.

    Potencijalno bi to mogla biti unosna grana privrede kad bi se vodilo racuna o otrovima. Nista sladje nego kad ortak pcelar izvadi sace sa medom pa nam posluzi direktno iz kosnice.

  • Branislav Petrović

    11:50 // 17. 7. 2014.

    Uvek se preskoči glavna tema na tim skupovima.To je kako regulisati ekstremnu upotrebu pesticida u poljoprivredi i kako zaštititi pčele od trovanja.Predavanje je boza i limunada i promocija tkz pčelar

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: