Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:43, 26. 7. 2020.

Sedmoro dece na lečenju u Kliničkom centru u Nišu zbog korone

Klinicki centar stara zgrada; foto: Vanja Keser Preminuo još jedan pacijent u Nišu, foto: Vanja Keser

Još jedno dete pozitivno na virus korona primljeno je na bolničko lečenje u Kliničkom centru u Nišu i trenutno je tamo hospitalizovano njih 7. Ukupno su u Kliničkom 374 pacijenta, a u poslednja 24 sata od posledica izazvanih ovim virusom preminuo je jedan. U Leskovcu je hospitalizovano 137 pacijenata, u Vranju 175 i Surdulici 57.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Čudesni dribling

    16:44 // 26. 7. 2020.

    Gledam ovu napirlitanu iz kriznog štaba što sa Cecom na Pinku ozbiljno diskutovaše o svojim look-ovima i što pozivaše na bezbedno glasanje koje kasnije napravi bum epidemije. Narode, ovco, dođe mi da viknem: Ako ti je, stoko, ali žao mi ove nedužne, neiskvarene dečice.

    • Milan

      21:00 // 26. 7. 2020.

      Jel znas ti sta hoces? Kad smo bili u karantin pljuvao si ga sto smo u karantin. Kad je ukinuo karantin pljuvao si ga sto je ukinuo. Kad je opet zapretio karantinom opet si ga pljuvao. Kad je vladi isteko mandat pisao si da je vlada nelegitimna. Kad je raspisao izbore, sto ih je raspisao. Kad je bila tribina za bojkot to okupljanje ti nije smetalo? Jel znas ti sta uopste hoces ili samo pljujes?

    • Čudesni dribling

      08:14 // 27. 7. 2020.

      To su sve opšte SSns parole koje si dobio da sasuješ po bot-zadatku. Možda i ima takvih koji su i tako radili, ali ja nisam od njih. Uvek sam bio za oštre mere, ali discipline a ne prinude. Zato je tragično bilo ono ismevanje virusa od stane Vođe, pa za par dana paničenje, pa žrtvovanje nacije na "izborima", pa utakmice sa dozvolom vlasti, pa slavlja, pa još veći bum epidemije zbog toga.Sećaš se?!

  • Miki

    17:19 // 26. 7. 2020.

    Da li postoji mogućnost da se od Niškog kriznog štaba dobijaju informacije o novoobolelim na dnvnom nivou? Za Leskovac, Pirot i Prokuplje mogu da se povremeno dobiju te informacije iz medija, ali za Niš nikako, kao da živimo u tamnom vilajetu. Ovi iz kriznog štaba moraju da shvate da je informisanje javnosti istinitim informacijama elemantarno zakonsko pravo svakog građanina Niša.

  • Pantelej

    17:37 // 26. 7. 2020.

    Stop vasaru u panteleju

    • Igralište kod stanice!

      08:18 // 27. 7. 2020.

      Nije samo vašar problem veće zlo je parkić na Somborskom bulevaru gde se do ranih jutarnjih sati skupljaju poremećena grupacija mlađih ljudi koja se opija i sumanuto posle toga šeta okolnim ulicama, meštani su više nego očajni zbog nekoliko klackalica ispaštamo svaki dan da trpimo u sred pandemije iživljavanje nekontrolisane gomile!

  • Zoki Niš

    21:29 // 26. 7. 2020.

    Mi smo nebeski narod?
    Izgleda da smo je...a kosmička greška!
    Nestacemo bez opaljenog metka, zahvaljujuci moronima koji dovedoše ovo zlo na vlast!

    • Оскар Питагор

      10:21 // 27. 7. 2020.

      Слажем се да је "ово зло". Али је, и као такво, дошло као КАКАВ-ТАКАВ СПАС ОД ЈОШ ВЕЋЕГ ЗЛА. Звало се Жута поплава, или тако некако. [За почетак медитирај мало рецимо на тему Дуванске индустрије]
      Иначе, корени пропасти народа су посејани четрдесет и неке. Од тада константно по површини плута оно што има најмању специфичну тежину.

  • Mara

    15:59 // 26. 7. 2020.

    Strašno. A rekli su deca ne obolevaju e pa eto neka šetaju bebe u kolicima na trotinetima sa biciklima u grupi pa im posle kriv đavo. Kad ti kao roditelj nisi odgovoran kako će biti deca odgovorna

    • Otpor

      20:23 // 26. 7. 2020.

      Maro, ukljuci mozak! Koliko dece ima u Nisu, ja moje vodim po igraonice i zivi i zdravi su. Park na bulevar izbegavamo iz razloga sto je razbijeno...

    • Snezana

      20:46 // 26. 7. 2020.

      ja sam odgovorna i pratim preporuke. Virus je smesan rakija dnevno i gotovo, maske obavezne, maske stetne, rukavice obavezne, ne nisu samo peri ruke..

    • slavko

      22:07 // 26. 7. 2020.

      Po tebi bi decu u podrum? Tad sigurno nece biti bolesni od korone,a od cega drugog to nije vazno.Decu Bog cuva i niko drugi!

  • Naissus

    18:54 // 26. 7. 2020.

    Svaka vam cast! Alal vam vera krizni teleŠtabisi!!

  • Mara

    20:36 // 26. 7. 2020.

    Strašno ma kakav vašar

  • Žak

    07:21 // 27. 7. 2020.

    Ne pišete da se klinička slika prati iz minuta u minut, to znamo, već koliko je na dnevnom nivou obolelih. Narod bi onda bio ozbiljniji, verujte.

  • Mile Milic

    01:35 // 27. 7. 2020.

    Niko nije rekao da deca ne mogu da obole,nego da imaju blažu kliničku sliku uglavnom,da mogu biti prenosioci virusa...Ali to verovatno kao i kod odraslih zavisi od imuniteta svakog pojedinca.A svako odgovara za sebe i za svoju decu,koliko će i šta dozvoliti u ovakvom opštem stanju

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: