Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 1. 6. 2018.

| Društvo

Seku i buše gume Nišlijama koje nepropisno parkiraju kod Čaira

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
izbusena guma
Izbušeno 5 guma za nedelju dana; foto: A. Đ.

Za nedelju dana isečeno je 5 guma sa dva automobila, koja su bila parkirana ispred zgrada u Ulici 9. brigade u Nišu, u blizini Čaira, a građani čija su kola stradala sumnjaju da je time neko hteo da ih opomene što se parkiraju tamo gde je zabranjeno. Policija traga za počiniocima.

Pre više od nedelju dana je Nišlija Aleksandar Đorđević zatekao dve isečene gume na svom automobilu, ali kako kaže nije prijavljivao policiji, jer je mislio da je reč o vandalizmu, jer je trotoar na kome se nepropisno parkirao u blizini stadiona i hale "Čair".

Međutim, pre par dana mu je neko ponovo isekao gumu, a isto se desilo i njegovom komšiji, te su odlučili da prijave policiji. izbušena guma Ujutru dočekali isečene gume, jer su se parkirali na trotoaru; foto: A. Đ.

Prijavili smo policiji, jer je ukupno isečeno 5 guma za nedelju dana. Ne znamo u šta da sumnjamo, očigledno da nekome smeta parkiranje na tom pravcu ispred zgrade, jer nemamo gde da ih parkiramo. Ovaj veliki slobodan parking je uvek zauzet kod hale, jer je tu i stadion i EPS i kafići i nikad nema slobodnih mesta - dodaje Đorđević.

Obojica kažu da trotoar kod zgrada 39 i 47 u Ulici 9. brigade, na koji su bili prinuđeni da se parkiraju, nije obeležen i da bi zbog toga mogla da ih kazni Komunalna policija.

Mene je Komunalna već jednom kaznila, platio sam kaznu, ali ja stvarno nemam gde da se parkiram, prinuđen sam da se tu parkiram i postoje kazne za to, ali ne treba valjda da se seče guma zbog toga - kaže Đorđević.

Iako neće imati veliki trošak oko zamene guma, kažu da je situacija vrlo neprijatna i da su se zabrinuli zbog čega to neko radi, ali ne sumnjaju ni u šta drugo osim da neko želi da ih spreči da tamo nastave da se parkiraju.

U niškoj policiji kažu da im je prijavljeno da su u noći između 29. i 30. maja isečene zadnje desne gume na dva automobila, kao i da intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti i pronalasku počinioca. O ovom incidentu je, dodaju, obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Vladan

    11:48 // 2. 6. 2018.

    U redu, pozoveš komunalnu policiju, platiće kaznu, ali šta ti treba da mu sečeš gume? Ko si ti da deliš pravdu? Bezobrazluk. Taj koji to radi je 5 puta gori od ovog što se parkirao. Problem je što smo svi previše ostrašćeni, besni, kvarni, što se za svaku glupost vade noževi, šipke, palice, i ispada haos. Pamet u glavu, mada mislim da je već kasno...

    • Pera

      13:23 // 2. 6. 2018.

      Komunalna policija ili bilo koja nadležna služba koja treba da radi svoj posao, na sve moguće načine neće da radi svoj posao i pokušava da prebaci posao na nekoga drugog. To mislim prvenstveno na komunalnu policiju i saobraćajnu policiju. Zato narod mora ponekada sam da sudi ovakvim bezobraznim građanima koji su navikli da ništa ne plaćaju a da sve očekuju od ovog grada.

  • gde ste saobracajci?

    06:28 // 2. 6. 2018.

    U D.Cvetkovica- ulaz u Panajotovic kliniku,parkiran popreko preko trotoara,malo dalje pred kladionicom isto.Ne moze da se prodje.Zvao sam saobracajnu,prijavio i posle dva sata kada sam tu prosao i dalje su stajali.

  • Alex

    00:07 // 2. 6. 2018.

    Za sugrađane koji odobravaju ovakav vid osvete - ne mislim ništa pozitivno. Niko ne sme da uzima zakon u svoje ruke i uništava tuđu imovinu! Anarhija.

    • pezioner

      11:23 // 2. 6. 2018.

      Ne odobravam ni ja,ali kad ne funkcionisu oni koji treba ovo da rese-onda dolazi do ovoga. Ceo sat ih cekam da sklone necija kola od ulaza u garazu,a tri sata je posle ponoci,krenuo sam na more,probudio unuce i nemocan sam.Niko od nadleznih nije dosao,nego se vlasnik auta setio da treba da ide kuci,bio u gostima kod nekoga u zgradi.Izvinio se,a sta da sam lud i bacio mu kamen u sofer sajbnu.

    • Prvo

      14:34 // 2. 6. 2018.

      Podjimo od toga da niko ne sme da krsi zakon,a posle od toga ko ce mu suditi. Sa sudstvom selektivnim I nikakvim u Srbiji,ja podrzavam narodni sud.Vidimo I sami da tzv politicari mogu da kradu struju,da kradu drzavni novac,da napastvuju zene po javnim preduzecima,da parkiraju gde stignu...epa za takve obican sud ne postoji,ali zato je tu narod da vodi racuna.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: