Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:19, 1. 6. 2018.

Seku i buše gume Nišlijama koje nepropisno parkiraju kod Čaira

izbusena guma Izbušeno 5 guma za nedelju dana; foto: A. Đ.

Za nedelju dana isečeno je 5 guma sa dva automobila, koja su bila parkirana ispred zgrada u Ulici 9. brigade u Nišu, u blizini Čaira, a građani čija su kola stradala sumnjaju da je time neko hteo da ih opomene što se parkiraju tamo gde je zabranjeno. Policija traga za počiniocima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • srba

    12:48 // 1. 6. 2018.

    zasto ne seku sluzbenim vozilima kad su u 90% slucaja pogresno parkirani ;)

  • Тесан Тротоар

    12:56 // 1. 6. 2018.

    Власник онеспособљеног аута сам каже да паркира непрописно.Ако не остаје слободно,за пешаке 1,6 метара тротоара он чини тежак саобраћајни прекршај .Како тротоаром да прође мајка која вози бебу у колицима ако је тротоар заузет паркираним аутом.
    Некада је суд доносио пресуде са насловом "у име народа" а не у име закона.Изгледа да је дошло време да народ регулише односе кад неће или не може закон.

  • Овца за шишање

    13:11 // 1. 6. 2018.

    Буши, буши, неће да плате! Буши, ахахаха, буши, ахахаха...

  • Durlan

    13:48 // 1. 6. 2018.

    Mora da su ovi pozitivNI :)

  • hm

    13:48 // 1. 6. 2018.

    Desno prema "birou" je ceo trotar uz cair obelezen za parking! Ali izgleda da je problem sto treba platiti 400 dinara mesecno za "stanarsku parking kartu"!

  • peya

    13:49 // 1. 6. 2018.

    Tako im i treba kad parkiraju na trotoar.
    Trebalo je pauk da ih odnese a ne da im seku gume.
    3-4000 košta godišnji parking. Kad ste bahate cicije bolje i ne zaslužujete.

  • Зоран Васиљевић

    13:52 // 1. 6. 2018.

    Ђорђевићу, није тачно да немаш где да се паркираш. Слободан паркинг код хале није увек заузет. Врло ретко се деси да нема ниједног места само у случајевима утакмица или средином радног дана. У осталим ситуацијама увек се нађе слободно место. А када ту нема баш ниједног места, увек има слободног места код базена или на паркингу код стадиона који се плаћа. Али теби се нимало не пешачи нити плаћа.

    • Indijanka

      15:14 // 1. 6. 2018.

      Nisam upućena u to gde imate mesta za parking, ali na ovaj način podržavate vandalizam. Pretpostavljam da se radujete i kad neko otruje psa-jer laje.

  • Mara

    14:56 // 1. 6. 2018.

    To ređe i u hajduk velikoj najbolje pozvati pauka

    • Numancia

      17:01 // 1. 6. 2018.

      ??? Ispeci pa reci!

  • Dragan Niš

    15:45 // 1. 6. 2018.

    Slična bušenja guma su bila skoro i u tzv.kineskoj četvrti odnosno u Dragiše Cvetkovića i to nasumično nema veze sa parkiranjem jer se tu godinama parkiraju skoro iste komšije.Ali postoji drugi problem koji treba da reši neko .Prilikom ulaska u prilaz kvartu iz D. Cvetkovića je bio znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje,znak je polomljen i sada se parkiraju u traci i nije moguće mimoilaženje.

  • prof dr CVETKO Prvi

    16:22 // 1. 6. 2018.

    Samo terajte što bahatije , zlobnije, pakosnije , zavidljivije i što više niže ...
    Važi za obe /sve/ "zainteresovane" strane!
    U šta se pretvorismo ????

  • Pera

    18:16 // 1. 6. 2018.

    Koliko sam shvatio, oni bi voleli da parkiraju gde nije dozvoljeno parkiranje, ali niko da im ne dira kola. Takođe, oni bi voleli da ne plate parking, ali da parkiraju kola.
    Što mi je poznato ovo razmišljanje, ne znam odakle.....

  • Alex

    00:07 // 2. 6. 2018.

    Za sugrađane koji odobravaju ovakav vid osvete - ne mislim ništa pozitivno. Niko ne sme da uzima zakon u svoje ruke i uništava tuđu imovinu! Anarhija.

    • pezioner

      11:23 // 2. 6. 2018.

      Ne odobravam ni ja,ali kad ne funkcionisu oni koji treba ovo da rese-onda dolazi do ovoga. Ceo sat ih cekam da sklone necija kola od ulaza u garazu,a tri sata je posle ponoci,krenuo sam na more,probudio unuce i nemocan sam.Niko od nadleznih nije dosao,nego se vlasnik auta setio da treba da ide kuci,bio u gostima kod nekoga u zgradi.Izvinio se,a sta da sam lud i bacio mu kamen u sofer sajbnu.

    • Prvo

      14:34 // 2. 6. 2018.

      Podjimo od toga da niko ne sme da krsi zakon,a posle od toga ko ce mu suditi. Sa sudstvom selektivnim I nikakvim u Srbiji,ja podrzavam narodni sud.Vidimo I sami da tzv politicari mogu da kradu struju,da kradu drzavni novac,da napastvuju zene po javnim preduzecima,da parkiraju gde stignu...epa za takve obican sud ne postoji,ali zato je tu narod da vodi racuna.

  • gde ste saobracajci?

    06:28 // 2. 6. 2018.

    U D.Cvetkovica- ulaz u Panajotovic kliniku,parkiran popreko preko trotoara,malo dalje pred kladionicom isto.Ne moze da se prodje.Zvao sam saobracajnu,prijavio i posle dva sata kada sam tu prosao i dalje su stajali.

  • Vladan

    11:48 // 2. 6. 2018.

    U redu, pozoveš komunalnu policiju, platiće kaznu, ali šta ti treba da mu sečeš gume? Ko si ti da deliš pravdu? Bezobrazluk. Taj koji to radi je 5 puta gori od ovog što se parkirao. Problem je što smo svi previše ostrašćeni, besni, kvarni, što se za svaku glupost vade noževi, šipke, palice, i ispada haos. Pamet u glavu, mada mislim da je već kasno...

    • Pera

      13:23 // 2. 6. 2018.

      Komunalna policija ili bilo koja nadležna služba koja treba da radi svoj posao, na sve moguće načine neće da radi svoj posao i pokušava da prebaci posao na nekoga drugog. To mislim prvenstveno na komunalnu policiju i saobraćajnu policiju. Zato narod mora ponekada sam da sudi ovakvim bezobraznim građanima koji su navikli da ništa ne plaćaju a da sve očekuju od ovog grada.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: