Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:47, 1. 3. 2013.

Selaković: Staviti van snage suspenziju

nikola-selakovic.jpg Arhivska fotografija; foto: eizbori.com

Ministar pravde Nikola Selaković zatražio je da se odmah van snage stavi odluka o suspenziji Valentine Krstić, koja je upozorila na korupciju u niškom Zatvoru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Bonus

    20:09 // 1. 3. 2013.

    BRAVOOO!!! Svaka cast ministre. Nedavno je Stefanovic vratio na posao trudnicu koja je bila izbacega sa posla...tako se vodi drzava i tako se brine o njenim gradjanima.

    • voda Jana

      02:27 // 2. 3. 2013.

      Ma polako ministre, cuo sam da doticna konzumira hrvatsku vodu. Razmislite malo, ti sto su kraduckali su ionako vasi kadrovi

  • Banozio

    20:09 // 1. 3. 2013.

    Svaka čast na brzoj reakciji. Posebna zaštita uzbunjivača je neophodna, a ne suspenzija ili neki drugi vidovi kažnjavanja ljudi koji postupaju savesno braneći struku i organe u kojima rade.

    • Brzi

      20:22 // 1. 3. 2013.

      Kako ne ostavi ovaj komentar na vest da su Šabić i Saša Janković tražili hitan sastanak, nego sad kad je ministar bio primoran na ovaj potez? Je l slučajno zato što radiš u kabinetu gradonačelnika i zato što si funkcioner ministrove SNS?

    • Banozio

      20:31 // 1. 3. 2013.

      Od mene ''Brzi'' dobijaš plus za delimično pogođen odgovor u 2 pitanja koja si postavio. Primoran ili ne, čovek je brzo odgovorio, odn. odreagovao. Svaka čast i Šabiću i Jankoviću, oni su naravno tu gde jesu zato što su kvalitetni. Pozdravljam njihov rad i podržavam u potpunosti, kao i rad mladog Ministra.

  • rodni

    20:44 // 1. 3. 2013.

    Bravo za Jankovica,Sabica,Tatjanu Babic i za Selakovica.Ipak ima nade za srbiju.

  • CRNI MARKO

    02:20 // 2. 3. 2013.

    Kao sto je Valentina Krstic prosla u Nisu,istu sudbinu ako ne i goru doziveo je bivsi direktor HK"Progres-a"u Pirotu Kostic Zoran.Kad nije hteo da udje u korumpiranu "zutu bandu" i placa im reket doziveo je nevidjene torture,najpre spektakularno hapsenje i drzanje u zatvoru 3 meseca,pa posle progon,pa oduzimanje imovine i firmine i pradedovinu,pa drzanje u pritvoru sina 5 meseci uz davanje jemstva kuce od dede za pustanje.Iako do momenta progona Kostic nije imao ni prekrsajnu prijavu oligarhija je bez ijednog pismenog dokaza a sve uz nagovaranje svedoka za lazno svedocenje podigla 7 kr.prijava,raspisala poternicu a sve iz razloga da se isti ne vrati i kaze istinu,a sa porodicom se i dalje izivljavaju kao iz vremena najgore bugarske okupacije u cemu glavnu ulogu vode "zute"sudije dovedene iz Dimitrovgrada od strane bivseg poslanika DS-a.

  • Gavrilovic Zoran

    20:29 // 1. 3. 2013.

    Svaka cast ministru, ali svega ovoga ne bi bilo da Centar za ljudska prava nije 6 meseci pomagao Vanju od samog cina prijave Agencini do svega ostalog. Ovo je primer da mozete da se suprotistavite svakom korupmiranom, samo ako zelite. Ovo je samo deo onogo sto Nisu fali da prestane da bude grad zarobljen korupcijom.

  • mali radojica

    16:39 // 3. 3. 2013.

    E pa ministre, svaka cast. hvala bogu da konacno drzava ne staje na strani lopova i da se usudjuje da zastiti ovo malo postnih koji smeju da se oglase rizikujuci da im "prepostene kolege" odrube glave. Valentina, ti si veliki covek, malo je takvih u ovoj jadnoj zemlji, skoro da ih nema.

  • VREME JE

    17:49 // 3. 3. 2013.

    Vucicu salji ekipu da ispita korupciju u KPZ NIS.

  • goran

    18:11 // 3. 3. 2013.

    Pricam sa matorim koji je kao radnik Angroprometa zavrsio na biro,nekada najaceg preduzeca jugoistocne Srbije.Kada mi je reko da je njegov bivsi direktor sada glavni u KPZ morao sam da se javim i da dam podrsku gospodji.

  • MIRA

    16:35 // 4. 3. 2013.

    bravo za GAVRILOVICA I CVEJICA,protiv korupcije do pobede.

  • Vuk posmatrac

    18:11 // 4. 3. 2013.

    Sta se sve radilo i jos uvek radi u KPZ Nis malo je jedan uzbunjivac

  • Hipotalamus

    01:10 // 2. 3. 2013.

    Možda je ministar mogao i ranije da reaguje, ali je ipak reagovao. Na ovom sajtu već mesecima se komentarišu višemilionske zloupotrebe, a sad je kriva Valentina Krstić što je na memorandumu KPZ-a prijavila zloupotrebe policiji. Pa taj upravnik je trebalo da je podrži u tome a ne da joj na tome zamera. I sam sam kao pravnik u firmi doživeo sve ovo kroz šta prolazi Valentina i to još 98-me. Smetao sam i korumpiranom sudiji, i nezainteresovanom tužiocu, četiri načelnika SUP-a su se smenjivali u foteljama... Epilog: firma zatvorena, direktor oboleo i u penziji, radnici otpušteni, pravi lopov umro u dugovima. Jedino sam ja izašao moralno čist iz svega toga i još usput pokupio koju paricu mojoj bivšoj firmi i to sudskim putem... Zato, Valentina, budi hrabra i ne očajavaj čak i u slučaju otkaza: za godinu, dve ili tri bićeš milioner kada od države naplatiš sve neprimljene plate i to sa kamatom. A ovog sadašnjeg upravnika hitno razrešiti - očigledno čovek nije dorastao situaciji.

  • Danijela Petrović

    09:58 // 2. 3. 2013.

    Bravo za Vanju! A ne za one koji samo rade svoj posao, više ili manje dobro.

  • zoka

    11:14 // 2. 3. 2013.

    BRAVO ZA CENTAR ZA LJUDSKA PRAVA.Ovo daje snagu svim postenim ljudima da se ukljuce u borbu protiv korupcije.

  • Sladja

    16:48 // 2. 3. 2013.

    BRAVO ZA LIDIJU-CINTAR ZA LJUDSKA PRAVA.
    ONA JE PRAVI LIK NA PRAVOM MESTU.

  • veverica

    21:05 // 2. 3. 2013.

    Znate koji je hit medju rukovodiocima KPZ Nis...LOPOV LOPOVU Indire Radic.

  • Kristina Pejić

    11:15 // 3. 3. 2013.

    A Zoran Gavrilović i Aleksandar Cvejić?Njima Niš nije daleko.Svaka čast.
    Ma svi su za pohvalu i Janković i Babović i Šabić. Lidija ponajviše

  • Sudija pripravnik

    11:38 // 3. 3. 2013.

    Treba biti obazriv i voditi računa o tome da je ministar "zatražio da se odmah van snage stavi odluka o suspenziji Valentine Krstić", a ne da se obustavi disciplinski postupak. Ovde se radi o dva različita postupka. Pokretanja disciplinskog postupka je jedna upravno-pravna radnja a udaljenje sa rada je druga. Vraćanjem na radno mesto ne znači da se neće voditi disciplinski postupak koji može imati ishod prestanak radnog odnosa. Pred nezavisnim sudstvom gospodji će proći pola života dok ostvari pravdu.

  • BORA

    13:00 // 3. 3. 2013.

    Krajnje je vreme da se smeni rukovodstvo KPZ NIS,jer gde god su bili na rukovodecim polozajima pre KPZ NIS tu je bilo afere,te firme su propale,a onda to isto nastavili uKPZu NIS.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: