Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:50, 3. 8. 2016.

Selo na samo 6 kilometara od Niša bez pijaće vode

Selo bez vode Selo bez vode; Foto: JV

Iako žive na samo 10 minuta vožnje kolima od centra Niša, građani Donjeg Vlasa oduvek vodu piju iz obližnjeg potoka čiji kvalitet niko ne kontroliše. U Vodovodu kažu da meštani nikada nisu tražili da dobiju "gradsku" vodu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Max Vespertine

    11:10 // 3. 8. 2016.

    Pa kad vec ne traze, preporucujem da ih ni ne prikljucujete dok svi ne pocrcaju od raznih bolesti nezamislivih u normalnom svetu u XXI veku, pa da pokrenemo epidemioloski turizam, da dovodimo ljude u hazmat odelima u to selo da se dive koliko smo napredni.

  • Koja

    12:41 // 3. 8. 2016.

    Dok dete ne zaplače...

  • sinisa

    13:19 // 3. 8. 2016.

    A delnicka ulica u vrtistu uopste druga polovina nema vodovod gde ima vise stanovnika i puno male dece voda se donosi iz nisa za pice jer je bunarska puna arsena

  • nikolic

    14:56 // 3. 8. 2016.

    Ne mogu da razumem da se drzava bori za razvoj poljoprivrede, a da selo sa lepom buducnoscu udaljeno samo 6km od centra grada nema uslove za zivot, pijacu vodu.Gde nas to vodi??????

    • pera

      17:14 // 3. 8. 2016.

      Kakve veze ima koliko je selo udaljeno,Nis se vodom snabdeva iz sela,hranom iz sela......a sela nemaju ni vodu,ni puteve,kanalizaciju.....struja na kasicicu....pa dokle vise???Znaci po vama,Malosiste,Doljevac....Pukovac zbog udaljenosti netreba nikada da imaju osnovno za zivot.Inteligencija vam je na nuli...6km......3km....jbt koja matematika???

  • Građanin

    15:03 // 3. 8. 2016.

    Ništa čudno u Prokuplju selo na 2km od centra nema vodu, kanalizaciju a ni asfaltirane ulice. A iz tog sela bivši predsednik Opštine.

  • Ivan Jovanovic

    16:53 // 3. 8. 2016.

    Vise godina mestani Donjeg Vlasa traze resenje problema vodosnadbevanja.Predsednik saveta gradjana Desko Nikolic ulozio je dosta napora i sve moze da se resi ako bude dobre volje i nije rec o prevelikoj investiciji

  • ??????

    16:54 // 3. 8. 2016.

    A , Ostrovica ?

  • Baki

    18:35 // 3. 8. 2016.

    Ne sme u 21. veku da se kaže "niko nije tražio". I ovo selo kao i mnoga u Srbiji imaju lokalni vodovod (kaptiran neki izvor) koji je van kontrole - nema ispitivanja kvaliteta, analiza i sl. Mora grad da napravi presek takvih osnovnih potreba i to da počne da rešava.

  • Zoran Petrovic

    21:04 // 3. 8. 2016.

    A Perutina na samo kilometar od D.Vlasa isto ima veliki problem sa vodom. Gradska voda je trebala da stigne jos pre 3 godine kad i u susedna dva sela Knezica i Curlina i nista od toga. I dalje u 21 veku dovozim vodu u burice sa seoskog bunara.

    • Gigi

      21:40 // 3. 8. 2016.

      Bitno je da Doljevacka opstina ima akva park a sto ce Perutinci pocrkati zedni bas ih briga. Tuga

  • Mihajlo

    23:16 // 3. 8. 2016.

    Problem NEPOSTOJI, selo ima svoju sopstvenu mrezu koji su sami seljani izgradili svojim radom i sredstvima, voda je sa izvora planinska i potpuno cista...pritisak zadovoljavajuci....a JKP Naisus je trazio pre 7-8 godina da mestani opet sami plate prepravke kako bi ih Naisus preuzeo i poceo da im naplacuje vodu....niko naravno nije pristao!

  • nenad 2008

    15:30 // 4. 8. 2016.

    Da Vodovod ima "pristojan" menadžment, problema nebi bilo...!?

  • Milan

    10:35 // 6. 8. 2016.

    i Pukovac isto!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: