Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 7. 6. 2023.

| Društvo

Seminar "Vodič do posla" na niškom Filozofskom fakultetu

Autor:Tamara TodorovićIzvor:Južne vesti
čovek za kompjuterom
Kako do boljeg posla; ilustracija; foto: Publicdomainpictures/Axelle b

Kako napisati dobar CV, kako urediti Linkedln profil ili se spremiti za prvi poslovni intervju neka su od pitanja na koje će svi zainteresovani dobiti konkretne odgovore na seminaru "Vodič do posla" koji će biti održan 10. juna od 12 sati na Filozofskom fakultetu u sali broj 36.

Seminar organizuje JCI - Junior Chamber International, odakle kažu da je predavanje namenjeno mladima koji prvi put koračaju u svet biznisa i tržišta rada, ali i svima koji žele da unaprede svoje veštine prilikom razgovora za posao ili žele da se fokusiraju na traženje novog posla.

Predavači će biti master psiholog Ana Sionov i diplomirani ekonomista Simone Vesić, a zainteresovani će imati priliku da učestvuju u interaktivnom predavanju na kome će saznati kako da povećaju šanse za dobijanja novog posla.

Pored navedenog, predavači će učesnicima predstaviti kako izgleda proces zapošljavanja iz ugla regrutera i HR-eva, koji faktori i elementi se procenjuju u CV-u, LinkedIn-u i na intervjuu i kako iskoristiti ta saznanja u Vašu korist - navode organizatori.

Ulaznice za seminar se mogu kupiti u kafiću Saloon 1995 po ceni od 300 dinara, a prijava je neophodna i putem linka.


O organizaciji:

Junior Chamber International je međunarodna organizacija mladih lidera i preduzetnika, koja broji preko 200.000 aktivnih članova i koja i ima svoje lokalne i nacionalne komore u 100 zemalja širom sveta.

JCI pruža mogućnost svojim članovima za lični i profesionalni razvoj kroz treninge, liderske prilike, umrežavanje, društvene događaje i rad na projektima koji doprinose poboljšanju lokalne zajednice - navode iz organizacije.

Ove godine JCI Srbija slavi 20 godina od osnivanja nacionalne komore u Srbiji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: