Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:14, 6. 9. 2021.

| Društvo

Simo Spasić nastavio sa porukama - pominje Sotirovski i Vučića, a novinare opet šalje na kolac

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
spasic
Spasić nastavio da šalje poruke; foto: printscreen

Iako su policajci od njega uzeli izjavu zbog ranijih pretnji i upozorili ga da to više ne radi, Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih, ubijenih i nestalih sa prostora KiM, nastavio je da šalje SMS poruke novinaru "Južnih vesti" Aleksandru Stankovu. U porukama najčešće psuje i vređa, ali je opet pisao kako treba “na kolac” i sebe izjednačio sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem koji su, tvrdi, takođe napadani.

Ni prijavljene pretnje, ni upozorenje policije nisu sprečile Spasića da nastavi da šalje poruke novinaru. U SMS-ovima koji su stigli nakon prijavljivanja Spasić je revoltiran jer je ceo slučaj završio u policiji i tužilaštvu, pa zato poruke obiluju psovkama i uvredama.

Pored novinara, vređa i tužilaštvo i policiju koje etiketira kao “žute”, a traži i zabranu Južnih vesti koje naziva “nacistima”.

Ovo vidi kao napad na njega, pa se zato izjednačava sa gradonačelnicom Niša i predsednikom Srbije.

PI*** JEDNA DJILASOVA BAGRO OPET ME TUZIKAS U POLICIJI,GNJIDO PLACENICKA SVI VI IZ JUZNE VESTI STE ZLO SRBIJE UCK LOBISTI I DJILASOVA BAGRA.MOJ KU*** CE TE PONOVO DOCI NA VLAST. NAPADATE GRADONACELNICU NISA SOTIROVSKI JER NAM JE DALA PROSTORIJU ZA SPOMEN SOBU"KOSMETSKE ZRTVE-JUNACI OTADZBINE-HEROJI KOSARA" PRETITE NAPADATE PREDSEDNIKA SRBIJE I NJEGOVU DECU A MENE TUZITE U POLICIJI PU-NIS KOJI SU UNISTILI MOJ ZIVOT BUDUCNOST MOJOJ DECI OD 3.JANUAR 2009,AL ZUTA BAGRA VISE NIJE NA VLAST SADA SU PATRIOTE,NECE VAM POMOCI VAS IZ JUZNE VESTI TREBA ZABRANITI JER STE NACISTI - piše Spasić.

Dan kasnije je, ničim izazvan, uvrede ponovo zamenio pretnjama.

VAS STRANE PLACENIKE IZ N1 NOVAssDIVIZION DANAS NIN VREME.JUZNE VESTI TREBA NABITI NA KOLAC JER RUSITE DRZAVU SRBIJU A BOGATITE SE NA KOSTIJU SRBA - napisao je Spasić.

Sve poruke su prijavljene policiji i Višem javnom tužilaštvu u Nišu gde je rečeno da je Spasić dodatno upozoren da više ne šalje poruke novinaru.

Tužilaštvo je već pokrenulo proces zbog svega što se dešavalo u prethodnih nekoliko meseci i slučaj okarakterisalo kao krivično delo proganjanje.

Podsetimo, Spasić je sa novinarom počeo da komunicira nakon što je Grad Niš njegovom udruženju dodelio kancelarije u centru.

Insistirao je na gostovanju u emisiji Južnih vesti, slao poruke i zvao novinara iako je bio zamoljen da to ne radi i upućen na glavnu i odgovornu urednicu Gordanu Bjeletić, koja mu je rekla da u emisiji Južnih vesti može da gostuje predstavnik udruženja koji nije osuđivan.

Sve je eskaliralo pretećom porukom u kojoj šalje “na kolac” i žali što neko od porodice novinara nije ubijen.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stefan

    21:54 // 6. 9. 2021.

    Sima buduci pomocnik gradonacelnice Nisa.

  • Naissus

    16:48 // 6. 9. 2021.

    "Covek" zna da mu tuzilastvo ne moze nista jer je "beli medved" pa moze da preti koliko mu je volja. Oni koji bi trebalo da odreaguju, uveliko su korumpirani

  • profesor

    16:37 // 6. 9. 2021.

    ISTRAŽIVAČKO NOVINARSTVO JE JEDINI PRAVI PATRIOTIZAM
    eto vam slogan za neki protest ispred REMa, kojem se nadam uskoro.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: