Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:25, 18. 3. 2011.

Simonović izašao pred demonstrante

Prodavaci sa pijaca protestvovali i tražili da Tržišna inspekcija obustavi oduzimanje robe trgovcima koji nisu registrovali tezge.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Milan

    15:18 // 18. 3. 2011.

    Tezge moraju da budu registrovane.. ovo je grad i pravila moraju da vaze i da budu stroga..dosta je bilo svinjarija i kreiranja politike od strane tezgarosa..

  • RE

    15:45 // 18. 3. 2011.

    Mogu ljudi da pričaju šta hoće, ali od kada je Simonović na čelu grada, grad je počeo da živi. Pre svega da se gradi, ali ni otvaranje fabrika ne zaostaje.

  • D. Rajkovic

    19:49 // 18. 3. 2011.

    Kao sto je Zoran Zivkovic resio pitanje placanja struje, tako ce i Milos Simonovic resiti pitanje legalnosti prodaje. Nis je uvek gajio kult vanserijskih lidera.

  • Boshko

    20:16 // 18. 3. 2011.

    Milan | 18.03.2011. 15:18
    ko si ti da nekog nazivas svinjarijom

    evo ja sam jedan od tezgarosa i rado bi da se susretnem sa tobom i da ti izdelim koju svinjarsku

    [email protected]


    mogli bi i admini sajta da paze kakve komentare objavljuju da nebi i vama delio svinjarske.

  • Niko

    23:31 // 18. 3. 2011.

    Ako veruju gradonacelniku ima da se usrece mnogo xD. SVE PO ZAKONU, A NE DA NE MOZES PROCI OD NJIH!

  • Predrag Nikolić

    07:05 // 19. 3. 2011.

    Pošto je Gradonačelnik očigledno postigao "dobre vibracije" sa "nezadodovoljnim narodom" predlažem da se sve nelegalne tezge presele u park ispred gradonačelnikovog kabineta kako bi ih on svojim svakodnevnim nadzorom štitio od "bahatosti" tržišnih ispekora koji, zamislite, insistiraju na poštovanju zakona. Tako bi praktično dobili dva tabora, pa bi se rejting popularnosti gradonačelnika mogao svakodnevno meriti brojem onih "tezgaroša" koji iz tabora L (legalni) pređu u tabor N (nelegalni). I kada svi iz tabora L pređu u tabor N - eto nama novih izbora upravo na vhuncu popularnosti gospodina gradonačelnika. Smešno i tužno - da se smejem il' da plačem - pitanje je sad ! U stvari - radostan sam što je gradonačelnik kroz šumu saradnika kojih je duplo više u njegovom kabinetu nego u Smiljkovo vreme, kroz more viskija i kafe preplivao, i konačno, sišao u narod, uspešno eskivirajući zavodljive glasove svojih sirena tj. desetina sekretarica...

  • Aleksandar

    08:06 // 19. 3. 2011.

    Dosta je vise bre svrecera i onih koji bi na crno ili na sivo da rade dokle god postoje ti takvi koji bi na galamu da izbore neko svoje umisljeno pravo ovoj drzavi nece biti bolje.Ja predlazem da se trzisna inspekcija jos vise angazuje i sve one koji nisu registrovali svoje tezge kazni najrigoroznije da bi se stalo na kraj sivoj ekonomiji.Svaka cast za trzisnu inspekciju!!!!!

  • Moca

    09:19 // 19. 3. 2011.

    Do sada su trojca , zasigurno partijskih lezilebovica podrzala akciju trzisne inspekcije. Kako ih nije sramota da zaslepljeni svojim za sada sigurnim radnim mestima osudjuju pijacne prodavce? Nadam se da ce doci dan kada ce i ovaj olos dobiti otkaze ali oni sa svojim sposobnostima ne mogu raditi ni na tezgi.Zelja im je sigurno da svi gradjani idu u Tempo ili Merkator ka sto oni , nadam se jos kratko rade. Sto se tice pohvala na racun dragog nam gradonacelnika, to pokazuje da su njegovi poltroni ovo pisali, jer smo mislili i pogresili da je Smiljko najgori.

  • Aleksandar

    11:52 // 19. 3. 2011.

    Ma to sto ih trzisna inspekcija juri nije strasno ja mislim da ce izfinanskiske policije, poreske inspekcije sa kolegama iz komunalne inspekcije da ih posetimo pa da vidimo cija majka crnu vunu prede!!!!!

  • Starbuck

    13:52 // 19. 3. 2011.

    @D. Rajkovic - Bravo za komentar, ziva istina!

  • Milan

    15:25 // 19. 3. 2011.

    @Boshko

    Vazno je da Grad postavlja standarde i pravila .. ne moze neko sa neuglednom tezgom jos i neregistrovanom da trazi ista na gradskim ulicama.. svako ko registruje..i ima pristojnu tezgu neka ga nek radi..

    PS Nemoj da se prsis mladicu..to moze da te kosta..

  • Milos

    18:59 // 20. 3. 2011.

    @Boshko

    Zao mi je mladicu ali da je svinjarija....SVINJARIJA je....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: