Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:28, 30. 12. 2011.

Simonović: tendenciozan izveštaj DRI

Miloš Simonović gradonačelnik Niša Snežana Jovanović i Miloš Simonović; foto: Infobiro

Gradonačelnik Niša odbacio navode revizora o zloupotrebama i izjavio da je "očito postojala intencija da se nešto stavi u Izveštaj".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • hm

    13:36 // 30. 12. 2011.

    "Brojne javne nabavke sproveli smo u skladu sa Mišljenjem nadležnih ministarstava. Međutim, revizori nisu prihvatali to obrazloženje"

    Znaci ako ti ministarstvo dozvoli ti smes da krisis zakon? Ili sam ja lose ovo protumacio?

  • Dragan Vukadinovic

    14:17 // 30. 12. 2011.

    Izvestaj je predamnom - broj 400-727*2011*01 Beograd 19.12.2011 - Izvestaj o reviziji finansijskih izvestaja zavrsnog racuna budzeta grada Nisa za 2010.god. Sadrzi 153 strana, gde se na stra 73 pod naslovom Javne nabavke koje nisu u skladu sa zakonom o javnim nabavkama navode 5 javnih nabavki, zatim slede nabavke malih vrednosti na str 77. komada 24 itd
    U svakom slucaju TVRDIM da je skupstina Grada mesto gde to treba da se objasni (za pocetak)

  • Bobi

    14:19 // 30. 12. 2011.

    Pošto naš gradonačelnik toliko brine o javnim preduzećima i kako se troši novac, zašto je onda toliko potrošeno na rekonstrukciju stare hale, kada smo mogli da imamo novu halu?

    • Deki

      08:58 // 31. 12. 2011.

      Da da mogli ste da imate novu halu ali i ova vam je kao nova sa mnogo manje para.A drugo i stadion se gradi seti se kad se ovoliko gradilo po Nisu.Bravo za gradsku vlast !!!!!!!!!!!!!

    • Semper Fi

      21:16 // 31. 12. 2011.

      @Deki
      "Da da mogli ste da imate novu halu ali i ova vam je kao nova sa mnogo manje para"-licemerniji komentar ne videh skoro. Da je Vas ljubljeni Simonovic dao pare iz svog dzepa,ok nek pravi ustede kako zeli, novac poreskih obveznika je u pitanju, ovoliki grad treba da ima 3 a ne jednu "kao novu halu"A to da se gradi..,nemam komentar.

  • dragoljub stamenkovic

    15:02 // 30. 12. 2011.

    Nepoznavanje i nepoštovanje zakona škodi. Po ljudima iz gradskih uprava i gradonačelniku mr Simonoviću, revizori ih mrze. Cvrc Milojka ! Umesto da preduzme mere i kazni one koji krše zakon mr Simonović vrši pritisak na revizore. Strašno !!!

  • bata

    15:03 // 30. 12. 2011.

    Zaposlio svastiku u DRI a sada kuka na njihov izveštaj

  • Mirijana

    15:09 // 30. 12. 2011.

    "Biljana J. je naglasila da su brojne "tehničke" nepravilnosti po preporukama revizora ispravljene, a da su neke "proceduralne" bile praktično nužne" - pa oni još i priznaju da su radili protiv važećih pravila i propisa. Demokrate, ovaj put ste baš preterali

  • mimily

    15:09 // 30. 12. 2011.

    Lepšu čestitku za novu godinu naš gradonačelnik nije mogao da dobije... Sve pohvale za državne revizore... još mnogo toga će iz niškog DS-a izaći na videlo.

  • iznogud

    15:18 // 30. 12. 2011.

    Simnoviću prvo smeta opozicija, zatim pozicija a sada i DRI. Ja ipak mislim da Simonović mr Miloš najveći problem našeg grada

  • Sasa Stevanov

    15:22 // 30. 12. 2011.

    Žuti klupko je počeo da se odmotava...

  • Jovanka

    15:22 // 30. 12. 2011.

    Miloše, pa tebi ne veruje ni lokalni DS a očekuješ da ti veruju građani. Beležiš poraze za porazom a evo ga i novi u vidu izveštaja DRI

  • Milan Petrovic

    16:05 // 30. 12. 2011.

    `Grad je ovde zakupljivao dobra koja su prepodavana preko javnog preduzeća "Aerodrom", odnosno direktno preko Montenegro erlajnsa i globalnog sistema Amadeus - pojasnio je gradonačelnik.`
    Da li je ovaj covek svestan sta je rekao. Svaka cast ovima iz NS, bili su u pravu.

  • Žarko

    19:58 // 30. 12. 2011.

    Gradonačelniče vašim obrazloženjima ni sami ne verujete a očekujete da ona budu prihvaćena pd strane DRI. Za ovih nekoliko god naslušali smo se i obrazloženja, a i opravdanja, mislim da je dosta više!

  • Miodrag

    14:49 // 31. 12. 2011.

    Odmah da se organizuje prikupljanje potpisa za opoziv DRI. Većnik Radović će sam potpisati bar 5 puta kao što je potpisao prilikom prikupljanja potpisa za opoziv Gradonačelnika Smiljka Kostića.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: