Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:03, 4. 9. 2020.

Sin tvrdi da mu je majka tokom lečenja u aleksinačkoj bolnici zanemarena, direktor da je pokrenut nadzor

lekari ilustracija Tvrdi da nije dobijala adekvatnu negu, ali ni vodu i hranu; foto: JV

Da su medicinske sestre u Opštoj bolnici u Aleksincu ostavile bespomoćnom njegovu 80-godišnju majku koja je bila na lečenju, jer nije dobijala vodu i hranu i nije presvlačena, tvrdi njen sin Dragan Šaranović. Njegova majka je nakon nekoliko dana iz aleksinačke bolnice prebačena u Klinički centar Niš, gde je preminula, ali ga, kaže, o tome niko nije obavestio. Direktor Bolnice Goran Vidić kaže da je zbog tog slučaja pokrenut unutrašnji i stručni nadzor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Stanojko

    20:24 // 4. 9. 2020.

    Verujem da je sve ovo nažalost istina. Moja baka je imala 90 godina i čim bi pogledali koliko ima godina odgovor je bio a šta vi očekujete. Ceo dan smo sedeli po hodnicima bolnice u Nišu iako je imala slog a onda bih nam sestra rekla ako želite da baka pozivi vodite je kući što smo i učinili . Strava i užas. Saučešće porodici.

  • box

    21:19 // 4. 9. 2020.

    Na zalost nista bolje nije u KC Nis,nema odgovornosti belih mantila za greske,na zalost zasticeni su.

  • Odgovoran

    23:16 // 4. 9. 2020.

    Nista novo ima takvih slucajeva na angro i niko za nista ne odgovara, rasulo i javasluk u svim sverama zivota, pa i u zdravstvu.

  • vasa

    08:47 // 5. 9. 2020.

    Da neka sestra ili doktor izgube posao zbog nesavesnog lecenja i greske,i odu na robiju,nikada ili retko bi posle pravili greske.Ovako ih bas briga.

  • nislija u njem

    11:34 // 5. 9. 2020.

    Ista prica i sa mojom pokojnom babom. polomila kuk. iz aleksinacke bolnice u nis, iz nisa nazad u aleksinac. nesto se bila bunila, roknuli vecu dozu sedativa i upokojili je. niko da nas obavesti ni o cemu. ali neshvatljivo je toliko premestanje ortopednog bolesnika. pitam se imaju li ti ljudi majke i babe. brinu li za svoje zdravlje, ako vec ne za zdravlje drugih.

    • IndridCold

      15:40 // 5. 9. 2020.

      Zapravo, za svoje jedino i brinu, jer ruka ruku mije. Ako te sprovede beli mantil kod kolege, imaćeš i negu i pažnju, u suprotnom možeš da im se raspadaš u ordinaciji, čekaćeš zakazani termin i bićeš šikaniran.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: