Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:14, 31. 12. 2021.

Sindikalac iz niške "Mediane": Broj sindikata na istorijskom maksimumu, prava radnika na minimumu

15 minuta sindikat Radnici Mediane, kaže, u naredne tri godine primaće minimalac; foto: Printscreen JV

Da je situacija takva da svako pravi svoj sindikat, najviše poslodavci, a da ka radnicima ide demagogija i neispunjena obećanja, u emisiji 15 minuta govori predstavnik Ujedinjenih sindikata Srbije u niškom JKP Mediana Nenad Živković. Govori i o tome kakav je položaj zaposlenih u firmi sa 9 sindikata, kakvi su uslovi rada i šta bi trebalo da se promeni da i Nišlije budu zadovoljnije uslugama najvećeg komunalnog preduzeća u gradu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vojislav

    20:34 // 31. 12. 2021.

    Naprednjački lobi upravlja svim javnim preduzecima sa nesposobnim kadrovima.Kompletna smena da ih vise ne gledamo predugo su vec tu

  • Miloš Mihael

    23:14 // 31. 12. 2021.

    Niš je propao... Od Gradonačelnice

    • Normalno kad sindikade organizuju poslodavci a ne radnici!!!To su prodani sindikati na štetu radnika!Sve za njihovu decu!

      16:20 // 1. 1. 2022.

      Sns dugogodisnji plan.Ako ne glasate vladace decenijama i kupovace vas sa po 100 eura godisnje!Muslite malo i na svoju decu, njihova su obezbedjena!

  • Torpedo

    17:27 // 1. 1. 2022.

    Sramota ga bilo sta je i sto je potpisao, al ,potpisao??! ! Pa, i ta Unija se slihta direktorima ,kao i njegov kolaga, iz ssss, Mitic ! Malo je pravih sindikalaca, ima ih ,doduse, vecina jeusla u sns, samo gledaju sebe a i clanovi nisu bolji, hoce sve da im jedan covek zavrsi a oni da se ne zameraju ! Svugde se sns uvuko u sindikate !

  • Goran

    13:14 // 2. 1. 2022.

    Šta mi da radimo gospodine sindikalcu kod stranih investitora koji zabranjuju sindikate,vi kažete prava radnika na minimumu a šta mi da kažemo koji trpimo mobing i sve ostalo.

  • Pa stvarno

    16:28 // 2. 1. 2022.

    Cela zemlja obespravljena a oni o komunalnim radnicima nemaju prava dok rece bice plate I do pet hiljada vece? Plus potpise pa ga sramota. Pa sto si potpisao ...ako potises znaci prihvatas! Vista demagogija.

  • !

    16:29 // 2. 1. 2022.

    Potpise pa ga sramota. Pa sto si potpisao ...ako potises znaci prihvatas! Demagog covek

  • začuđen čovek

    09:16 // 3. 1. 2022.

    Umesto da država Srbija (vlast i administracija) brine o ekonomskoj sigurnosti penzionera, na šta je obavezuje član 70 stav 2 Ustava, Republika Srbija , 2014. godine Zakonom o privremenom uređivanju načina isplate penzija - Vlada i državna administracija Srbije je bespravno oduzela iz DŽEPOVA PENZIONERA preko STO MILIJARDDI RSD, a putem tzv. ‘kaznenih poena’ – još DESET MILIJARDI dinara. Obzirom

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: