Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:20, 21. 4. 2019.

Sindikat: Štrajk u Katastru i dalje traje, tražimo smenu direktora

katastar vrata Štrajkači uporni, traže smenu i očekuju da Vlada reši njihove probleme ;Foto: JV-M. Z.

Skoro dva meseca traje štrajk u Republičkom geodetskom zavodu, na šta podsećaju zaposleni u Katastru i tvrde da on nije obustavljen kao što je rekao njihov direktor. Mobing, diskriminacija i zarade koje nisu povećane po zakonu, samo su deo problema na koji ukazuju, a kao glavnog krivca označavaju direktora Borka Draškovića i zato traže njegovu smenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Pera

    16:38 // 21. 4. 2019.

    Bahatost radnika RGZ prema korisnicima nema kraja. To je skup ljudi koji slabo poznaju rad na računarima, ne žele da puno rade, ali zato vole da primaju velike plate i redovne plate. Dokle bre više da se toleriše ovakvi postupci RGZ? Jel neko sme nešto da preduzme u ovoj Srbiji bez saglasnosti Čučka?

    • Tojana

      17:22 // 21. 4. 2019.

      Ne samo da očekuju redovne plate već i dodatni stimulans na crno u vidu korupcije da bi završavali predmete... i ti isti štrajkuju... sramota!

  • Mara

    21:56 // 21. 4. 2019.

    Ne znaju šta će više

  • nisliski mohikanac

    00:45 // 22. 4. 2019.

    dok svaku instituciju ne sruse,dok svuda ne dovedu nestrucne a poslusne,dok svakog normalnog ne ponize do krajnosti nece da se smire.

  • Koca

    08:39 // 22. 4. 2019.

    Kako ih nije sramota?U Katastru rade po troje iz kuće, familijarnost uzela maha i sad im smeta direktor, koji je sasvim OK u svakom smislu. SRAMOTA za Niš a pohvale za direktora.

  • Maria Alexander

    12:50 // 31. 5. 2019.

    Da li ste umorni od pozajmljivanja i hipoteke, da li ste se vratili iz banaka i drugih finansijskih institucija? Nudimo sve vrste kredita fizičkim i pravnim licima sa niskom kamatnom stopom. Ako ste zainteresovani za kredit, slobodno nas kontaktirajte danas, obećavamo da ćemo vam ponuditi najbolje usluge ikada. Dajte nam test, jer će vas suđenje uvjeriti. Koje su vaše finansijske potrebe? Da li va

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: