Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:23, 5. 4. 2024.

| Društvo

Skinuta obeležja "Mozzart" fondacije sa terena u školi “Kralj Petar Prvi”

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Oš Kralj Petar Prvi (2)
Roditelji prihvatili da ipak ostanu četiri “neupadljive” oznake; foto: Nikola Đukić

Nakon održanog Saveta roditelja Osnovne škole “Kralj Petar Prvi”, koji je prema nezvaničnim informacijama, prošao burno, skinuta su obeležja Mozzart fondacije sa terena. Roditelji kažu da su glasali, ali da će ipak minimalna obeležja kod golova ostati.

Roditelji dece koja pohađaju školu “Kralj Petar Prvi” kažu da su i na roditeljskom sastanku mogli da se izjasne da li žele da obeležja Mozzart fondacije ostanu ili ne i da je većina bila protiv.

Oš Kralj Petar Prvi (1) foto: Nikola Đukić Zvanično obeležja su sklonjena nakon održanog Saveta roditelja, na kome je prema nezvaničnim informacijama bilo burno, a škola je već narednog dana naložila da se sva veća obeležja fondacije uklone.

Međutim, roditelji su na Savetu prihvatili da ipak ostanu četiri “neupadljive” oznake fondacije kod golova.

Oš Kralj Petar Prvi foto: Nikola Đukić Iz škole se još uvek nisu oglasli.

Podsetimo, sportski teren brendiran logoom fondacije Mozzart za pojedine roditelje đaka je neprihvatljiv, iako je u pitanju donacija.

Svečano otvaranje sportskog terena u dvorištu škole ostalo je u senci incidenta koji se dogodio neposredno pred početak događaja, kada je video-bim pao i povredio troje đaka i dvoje zaposlenih.

Tada se oglasio Tim za krizne situacije škole i ukazali su da je odgovornost na fondaciji Mozzart koja je angažovala firmu Masters 33, koja je bila zadužena za postavljanje i obezbeđivanje video-bima.

Oglasila se potom i fondacija iz koje su izrazili žaljenje zbog nezgode koja se dogodila i rekli da je odluka da se svečano otvaranje ipak nastavi doneta u dogovoru sa direktorom škole i roditeljima dece iz FK Radnički Niš koja su igrala humanitarni meč, a kome je prisustvovala i delegacija Grada Niša predvođena Draganom Sotirovski, od koje opozicija očekuje "barem izvinjenje".

Da je odgovornost za incident na neočekivanom i iznenadnom vetru, rekli su iz Masters 33, da bi se potom javio i RHMZ i saopštio da je za obaranje video-bima bio potreban duplo jači vetar, ali da bi i tada bilo pitanje da li bi pao sam od sebe.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bubanj

    10:41 // 14. 4. 2024.

    Ja sam čuo da škola menja naziv u Volfgang Amadeus Mocart

  • mile

    20:41 // 7. 4. 2024.

    Robert 24 god pliva uz svaku vlast.Lisica je to nikad on nije kriv i nikad ne preuzima odgovornost

  • LJ

    23:13 // 6. 4. 2024.

    A DIREKTOR PERE RUKE a na slikama centralna licnost. STALNO TAKO 24 godine

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: