Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:14, 4. 10. 2012.

Školski autobusi u Nišu?

skolski autobus ilustracija; foto: gradsubotica.co.rs

Gradonačelnik Zoran Perišić najavio je da postoji mogućnost da u Nišu bude organizovan prevoz dece autobusima do škole.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mixa

    13:24 // 4. 10. 2012.

    Браво!

  • ;-)))

    13:39 // 4. 10. 2012.

    Da se ja nešto pitam ukinula bi sve gradske opštine i grad svela na dve: Grad Niš i opštinu Niška Banja, a parice koje idu na trokove održavanja postojećih opština upotrebila bih za nabavku udžbenika za decu od prvog osnovne do četvrtotg srednje, kao i za opremanje školskih kuhinja i narodnih kuhinja za sve kojima je hrana neophodna.
    Većini dece je osnovna škola par koraka od kuće, a i rekreacija je dobrodošla. Srednjoškolci mogu i gradskim prevozom do škole. Humanije je obezbediti obrok gladnoj deci i kontrolisati prodaju karata na pravi način, jer karte sa istim serijskim brojem mogu da se štampaju u neograničenim količinama, a da nema evidencije o prodaji govori podatak da kada izgubite legitimaciju sa markicom morate istu, već plaćenu uslugu prevoza, još jednom da platite.

    • palilulac

      19:31 // 4. 10. 2012.

      nisam skoro procitao ovako dobar predlog

    • Hipotalamus

      00:53 // 5. 10. 2012.

      @;-)))... Ma predlog je dobar ali je neostvarljiv jer su u opštinskim administracijama stranke uhlebile svoje rodjake i simpatizere. Inače, uvodjenje školskih autobusa a ako treba i klizno radno vreme osnovnih škola bi bilo sjajan potez, jer neka izdvojena odeljenja većih osnovnih škola su totalno bez dece i bilo bi deset puta jevtinije voziti decu u matične škole, nego održavati postojeća izdvojena odeljenja sa po nekoliko deteta. Žalosno i tragično je što nema više dece, ali to je duga i tužna priča... Takodje treba smanjiti privilegije penzionerima za vožnju a omogućiti svim redovnim djacima srednjih škola besplatan prevoz...kao u Jagodini !

  • Nikola

    05:10 // 5. 10. 2012.

    Ovi ljudi u vlasti su totalno izgubili kompas! Kakav prevoz pa nije ti to USA i zuti autobusi iz filmova! Pravis skolu u Somborskoj gde na potezu od bivseg D.J.Stanka, Njegosa, Cegra i Rodoljuba nemas dece da popunis sve skole. Pa Njegos je prazan! Aloooo breee probudi se narod gladuje i nema pare deci za uzinu i svesku a ti glumis Amerikanca ! Videcu i grejanje dal ces da obezbedis zimus za sve skole a ne autobuse!

  • Nislija

    08:24 // 5. 10. 2012.

    Ovo bi bilo JAKO dobro. Svom snagom navijam da se ova ideja realizuje! Konacno nesto pametno da cujem u ovom zapostavljenom i zapustenom gradu...

  • Предраг Милачић

    01:32 // 6. 10. 2012.

    Без обзира на наше претежно политичко неслагање, здушно подржавам идеју да се за децу из руралних подручја обезбеди превоз до школе. То би поправило шансу да села не остану без становништва.
    Кад смо код школа, мислим да треба наћи средства да се у свим школама направе ормарићи, као и да се обнове сва остала школска средства и намештај.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: